Sveiki! Es esmu Strike kopienas loceklis jau pāris gadus, tāpēc es jūtos kvalificēts norādīt pāris lietas vietnes un zīmola dizainā, kuras varētu uzlabot.
1) Sāksim ar zīmolu. Strike ir tālu no IGN vai Gamespot, bet tas nenozīmē, ka mums nevajadzētu mēģināt laizt mūsu vārdu pasaulē. Lielas fanu kopienas izveidošana ir ilgs process, kas prasa laiku, taču es ierosinu nelielu soli, kas vismaz mazliet varētu palīdzēt - Strike Twitter lapā varētu būt veiktas izmaiņas. Katrs jauns Strike raksts tiek tur izlikts, taču šiem ''tvītiem" tiek pievērsts maz uzmanības. Iespējams, ka nākotnes tvīti varētu tikt atzīmēti ar atbilstošās spēles un izstrādātāja hashtagu, tādejādi iegūstot kaut pāris jaunu klikšķu, ja rakstīto retvīto.
2) Lietotāju profila dizains. Citiem lietotājiem tas var nebūt tik aktuāli, bet tiem, kuri regulāri publicē žurnālus vai spēļu apskatus, es uzskatu, ka tas varētu būt noderīgi. Mans ieteikums ir īpaša profila cilne vai stūrītis, kurā būtu redzams viss rakstītais saturs, ko esi izveidojis vietnē. Tajā būtu attēloti visus tavi spēļu raksti, biedru žurnāli, utt. Kopumā - pārskats par tavu aktivitāti vietnē. Man tas būtu svarīgi, sazinoties ar spēļu preses menedžeriem, jo savā e-pasta ziņojumā viņiem es varētu vienkārši iekļaut saiti uz savu Strike profilu, nevis katru reizi uzskaitīt dažus no saviem spēļu apskatiem.
Ja iespējams, es vēlētos dzirdēt jūsu atsauksmes par šiem ieteikumiem. Būdams vietnes fans, es vēlos, lai tā turpinātu augtu, un manuprāt, pat mazākie soļi spēj kaut nedaudz palīdzēt.