SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Metro sērijai jau 10 gadi

EkingEking2020. g. 28. nov. 23:26
Metro sērijai jau 10 gadi

Metro sērijai jau 10 gadi

Metro Exodus gaidāms bezmaksas atjauninājums


Izstrādātājs 4A Games ir paziņojis, ka Metro Exodus iznāks nākamgad uz PlayStation 5 un Xbox Series X | S kā bezmaksas atjauninājums esošajiem spēles īpašniekiem.

Metro Exodus uzlabojumi būs gan izšķirtspējai, gan kadru ātrumam un būs pieejami citi uzlabojumi. Metro Exodus kvalitatīvu pieredzi nodrošinās tikai nākamās paaudzes konsoles un jaudīgi datori. Pēc izstrādāju vārdiem vajadzētu sagaidīt būtiskus uzlabojumus, tostarp palielinātu kadru skaitu un lielāku izšķirtspēju, kā arī samazinātu ielādes laiku un staru izsekošanas funkcijas, ko nodrošina jaunā aparatūra.

4A Games Ukrainas komanda arī apstiprina, ka nav vienkārši strādāt pie nākamās Metro sērijas spēles. Nākamā Metro sērijas spēle ietvers daudzspēlētāju režīmu, kas top sadarbībā ar Saber Interactive. Taču izstrādāju komanda garantē faniem, ka tiešsaistes režīms būs piemērots post-apokaliptiskajam visumam. Studija stāsta, ka Metro veltīta vienpēlētāja pieredzes sniegšanai pirmām kārtām. Jaunā Metro sērijas darbosies ar daudzām jaunām tehnoloģijām, ieskaitot SSD diska iespējas. Vairāk informācijas var lasīt izstrādāju mājas lapā šeit.

Metro sērija svin 10 gadu jubileju. Metro 2033 tika izlaists 2010. gadā. Zemāk Metro laika skalas video. Apsveicam 4A Games ar Metro sērijas jubileju!