SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Luna: interaktīvā pasaka

EkingEking2020. g. 16. maijs 11:16
Luna: interaktīvā pasaka

Luna: interaktīvā pasaka

interaktīva pasaka


Pāris vārdos sniegšu atsauksmi par mazām spēlēm šeit pat žurnāla sadaļā. Šoreiz kārta pasakai ar nosaukumu Luna.

Spēle ir iznākusi uz PlayStation 4 platformas 2019. gadā. To izstrādājusi veterānu komanda Funomena, kuri zināmi pēc tādām spēlēm kā Journey, Flower, Boom Blox un The Sims 2. Luna ir interaktīva pasaka par mācīšanos, ņemot vērā negaidītas kļūdas. Izstrādāju rokraksts ir jūtams arī Lunā, kas man atgādināja ziedlapas piedzīvojumu Flower. Luna atbalsta VR.

Putna mierīgo vasaras miegu traucē noslēpumainās pūces majestātiskais aicinājums. Kārdināts norīt pēdējo mērenā mēness gabalu, putns tiek izpūsts tālu no savām zelta vārtu mājām. Spēles gaitā vajadzēs atrisināt vienkāršās interaktīvas mīklas, ceļojot pa miniatūrām pasaulēm. Debesu mīklas ir vienkāršas, kas prasa zvaigžņu savienošanu ar punktiem.

Atrisinot debesu mīklas, iegūstam dažādus šablonus kā ziedus, egles, lāčus un citu elementus. Ar šiem elementiem var izdaiļot ēnainos mežus un atgriezt dzīvi dzirkstošajos ezeros. Bēdīgās pasaules kļūst zaļas un dzīvas. Putns dziedot atkal apvienosies ar mēnesi un atradīs ceļu uz mājām.

Spēle ir izteikti meditatīva un tās garums ir vien stunda. Mūzika ir izteikti nomierinoša. Luna stāstnieks ar savu mierīgo balsi ir pārliecinošs un mierīgs. Spēle ir vizuāli skaista, kas ļauj izbaudīt ceļojumu un neprasa no spēlētāja sevišķas iemaņas. Tā drīzāk ir ļoti vienkārša pasaka paredzēta bērnu auditorijai. Tajā ir vienkāršu mīklu elementi. Luna cena PlayStation veiklā ir 14,99 dolāri / euro.

Ja patika šāds formāts, sniedzot atsauksmes par mazām spēlēm, tad dodiet ziņu. Nākamās spēles, ko es vēlētos uzspēlēt ir GRIS (iespējams, ka būs lielāks raksts par šo spēli) un Through the Woods. Šādā formātā varu sniegt iespaidus par īsām spēlēm, indie spēlēm vai Japāņu vizuāliem romāniem.

LunaLuna
LunaLuna
Luna