Goodman2576Goodman25762020. g. 10. nov. 18:33

Assassin`s Creed Valhalla pirmie iespaidi Tātad šodien izdevās vairākas stundas paspēlēt jauno Slepkavu brālības sēriju Valhalla. Kā jau mēs visi zinām šoreiz iejūtamies Vikingu ādā. Tātad irmās sajūtas ir sekojošas:

  1. Gaidītais sakrīt ar reāli saņemto.
  2. Gameplay būtiski neatšķiras no iepriekšējās Odyssey, bet ir piemērota Vikingu ērai un attiecīgajiem apstākļiem.
  3. Spēles sākuma daļas Norvēģija izskatās brīnišķīgi, Ubisoft ir meistarīgi izveidojuši šo pasauli, to viņi māk un nav šaubu ka Britānija būs vēl krāšņāka.
  4. Šī noteikti nav NEX-Gen spēle, jo dzinis ir tieši tas pats, kas Odyssey, tātad arī nebūšanas nāk līdzi. Varat ievērtēt vienu no zemāk esošajiem video, kur dialoga fonā redzams uz vietas staigājošs kareivis, pie kam viņa vairogs uz muguras nav sastiprināts ar ķermeni. Tās protams ir nianses, bet pamanāmas. Pagaidām arī ir dīvains artefaktu gļuks ar īslaicīgi izsmērētām tekstūrām, kas uz klintīm ir ļoti pamanāmi un neglīti.
  5. Muzikālais noformējums ir izcils - nezinu, varbūt man kā ziemeļu tautas :) pārstāvim patīk labāk, bet es uzreiz lieku 10 no 10 par mūziku.
  6. Arī sižets kopumā uzreiz aizrauj jau no paša sākuma, spēlēsiet - sapratīsiet ko es ar to domāju :)...
  7. Kompis velk vidēju ap 40 FPS uz 1440p un Very High uzstādījumiem, būtībā tas pats kas Odyssey.
  8. Nu ko atliek vien spēlēt tālāk un mēģināt vēlāk uzģenerēt kādu plašāku apskatu žurnālu sadaļā. Nobeigumā daži fiksie video no spēles sākuma, atvainojiet ja par īsu vai pārāk neloģiski :)