DrejzLVDrejzLVgrupāSasniegumiSasniegumi13. marts 16:36labots 13. marts 16:39

Mini-ieskats Taxi Life: A City Driving Simulator

a.jpeg

Sapnis piedzīvots - iejutos Bolt šoferīša lomā Barselonā spēlē #taxi-life-a-city-driving-simulator, pēc nospēlētām 23h54min sasniegti 30/30 Achievements / Trophies.

Par šo spēli neko nezināju, un neinteresējos, bet par cik lielie "AAAA" (Ubisoft wink.. wink..) un "AAA" title bija izieti, gribēju ko prastu, un par cik uz konsolēm tik daudz simulatoru kā uz PC nav, tad takša simulators neizklausījās nemaz tik slikti... uff un kā es vīlos..

Sāksim ar to, ka spēle ir no no-name poļu izdevēja SIMTERACT Sp. z o.o., kas ir zināmi tikai ar 1 spēli #train-life-a-railway-simulator un no internetā atrodamā, viņi pamet spēles supportu ļoti sliktā stāvoklī, kas jau bija red-flag.

Ignorējot šo faktu, slēdzu iekšā spēli un sēdos pie sava šrota stūres, un pirmais pārsteigums - spēlē ir viss dumjākie NPC kādi ir redzēti - gājēji kā zābaki iet pāri ielai, sākumā uz priekšu un tad uz atpakaļu, autovadītāji brauc uz sarkano un kamēr gaidi pie sarkanā vienkārši brutāli ietriecās tev pakaļā.. un tas ir tikai sīkums..

Mašīnā ir pilns ar bezjēdzīgām funkcijām kā - ieslēgt avareikas, ieslēgt AC, atvērt jebkuru logu utt.., minimāls auto upgrade, iespēja algot sev darbiniekus, bet tas arī ir pilnīgi bezjēdzīgi, jo viņi strādā (pelna Tev in-game naudiņu, tikai tad, ja tu brauc), attiecīgi ja Tu nespēlē - viņi nebrauc.. Pa visu nospēlēto laiku, man bija labi ja kādas 5 dažādas sarunas ar pasažieriem, kas uzreiz redzams ir AI ģenerētā balsī veidots..

Īsumā - es nevarēju sagaidīt, kad varēšu spēli izdzēst, un aizmirst šīs pavadītās 24h spēlē.

Kopā vērtēju uz 2/10 🍪