DrejzLVDrejzLVgrupāSasniegumiSasniegumi2023. g. 30. sept. 20:28labots 2023. g. 30. sept. 20:31

Mini-ieskats Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

cyberpunk-2077-phantom-liberty-glhf-1.jpg

Mana šī gada gaidītākā spēle, jeb maksas papildinājums #cyberpunk-2077 Phantom Liberty iziets un savākti 13/13 Achievements / Trophies, kas kopā aizņēma ap 11 stundas.

Spēles metos iekšā ar savu esošo save, kur man jau bija sasniegts 100%, uhhh un cik patīkami bija atgriezties jaunajā Night City 2.0 pēc visiem šiem uzlabojumiem - pārstrādāts skill tree, pilsētas dzīvelīgums un policija GTA līmenī.

Kopumā DLC ir salīdzinoši īss, bet teikšu godīgi man pilnībā pietieka un neprasījās ilgāk. Phantom Liberty tāpat kā spēles pamatstāstā ir dažādi endingi, kur par katru atsevišķi varēja nopelnīt savu Achievement / Trophies, kopā tie ir 5. Stāsts manā skatījumā likās amazing, Idris un Keanu otrajā plānā noteikti pelnījuši visas uzslavas.

Spēles laikā saskāros ar 3 dīvainiem bugiem, kur viena no misijām bija uzkārusies, atvēru Reddit un tur bija pilns ar sūdzībām par šo pašu missiju un problēmu, bet veiksmīgi pārlādējot save tiku talāk. Tad citu reizi iesprūdu starp sienām, kur atkal nācās pārlādēt save, un trešais sīkums, bet redzēju vairākas reizes kā mašīnas satiksmē brauca viena caur otru.

Neskatoties uz augstāk minēto - stāsts, voice acting, muzikālais pavadījums, pārstrādāti skills, šaušana transportlīdzeklī likās lieliski. Pēc DLC izspēlēšanas manī iekšā uzplauka atmiņas par #the-witcher-3-wild-hunt-complete-edition--1, kad izgāju spēli un abus DLC un parādījās tukšuma sajūta, ka šādu spēli kādu laiku vairs nesastapšu.

Spēli vērtēju uz 10/10 🍪