IndaQIndaQ20. maijs 17:34

Čau strike biedri!

Cik zinu, šeit ir vairāki programmētāji, kā arī bijušie has.lv lietotāji.

Vakar man radās ideja - kā būtu, ja mēs atdzīvinātu kaut ko līdzīgu has.lv forumam? Tā varētu būt vieta, kur palīdzēt jaunajiem programmētājiem, dalīties ar saviem darbiem, novērtēt citu darbus/projektus, dalīties ar visādiem skriptiem utt.

Zinu ka vēl pastāv wam.lv kurš pieder @djkikisa , bet domāju būtu jautri, ja mēs varētu kopīgi izveidot Laravel 11 + Vue projektu, kas būtu open source.

Ko tu domā - vai tas mūsdienās būtu aktuāli?

DJkikisaDJkikisa20. maijs 18:16labots 20. maijs 18:49

Jēga no forumiem ir nulle, jo viņus vairs neviens nelieto. Ēra ar mēnešniekiem beigusies un kam vajag lieto discord tagad :D Un teorijā ir arī https://coding.lv

Forumu pluss ir kategorizētas tēmas un iespēju savu tēmu slēgt - piemēram kā atbildētu jautājumu, pārdotu pirkumu utt. Tas ļoti labi noder uzdodot jautājumus vai sniedzot palīdzību. Tā kā forumu princips kā tāds nav slikts, bet esošie forumu risinājumi ir nu jau veci un nepievilcīgi ar lielu iesaistīšanās berzi.

Tas vai no tā būtu jēga ir cits stāsts (ja neskaita prieku, ko radītu tā izveidošana). Ja ir interese, varu piedāvāt atvērt strike kodu publikai.

@marcis Būtu jau forši paskatīties kā strike ir taisīts "under the hood", kā arī rastos iespēja kopīgi strādāt pie jaunām fīčām (ja kādam ienāk kāda ideja).

@marcis discord jau tagad ir funkcija taisīt forumus