MarcisbeeMarcisbeestr2022. g. 7. jūl. 22:31

Izskatās interesanti izskatās tas #skull-and-bones. Daudz labāk, nekā tas ko redzējām iepriekšējos reveals. Tik mazliet bail, jo izklausās pārbāzta tā spēle, kas varētu to padarī mazliet sarežģītu.

Skull and Bones | Gameplay Overview Trailer

Jau vairākas Assasins Creed spēļu daļās taustīja augsni vai cilvēkiem patiktu šāda lieta - ļoti skeptiski skatos ka tik ilgi čakarējas ar to spēli. Ceru uz to labāko :)

@trancamaans Mana pirmā pieredze ar šo no Ubisoft bija #assassin-s-creed-iv-black-flag. Beeeet, tur tā kuģošana bija tik maz un tik reti, ka man pat pietrūka. Lēkāju ātrāk cauri misijām, lai tiktu uz kuģa 😆

TrancaMaansTrancaMaans2022. g. 7. jūl. 23:21labots 2022. g. 7. jūl. 23:28

Protams tad sāka pa lielam taustīties. Savu apogeju viņi sasniedza #assassins-creed-odyssey kas arī mana vismīļākā līdz šim daļa. Neviena manā reitingā AC spēle nevar pat tuvumā pietuvoties. :) Tas tik dēļ paša setinga :) Patika sānu aktivitātes kur bija jāatrod ja nemaldos vairāk kā 40 nogrimuši kuģi kuri ietilpa viena sasnieguma izpildē.

Man vienam likās, ka uz jūras spēle lagoja, kamēr uz sauzemes viss noritēja daudz plūdenāk? Papildus tam, izskatījās, ka uz jūras ir pilnīgi cits spēles dzinis ar sliktāku grafiku.

@linards Uz kādas platformas spēlēji? Es uz PS4, man šķita, ka bija tīri labi.. Cik nu atceros 😄

@linards Iespējams - es spēlēju uz PS4. Tas ir tīri normāli ka likās 2 dažādas spēles. Piemēram tajā pašā NFS Underground, kur dragreisi, drifti bija kautkas pavisam cits, jo jā tur pat citas komandas tos modus taisīja un radikāli pamainījās spēļspēle. Iespējams šeit arī pilnīgi analoģisks gadījums.

@marcis @trancamaans es domāju Skull and Bones treileri 😄

Redz kā es vecs pirāts aizkuģoju blakuspeļķēs :D uz saknēm kā tas viss radās utt :)

@linards Baited 🤣 To jau vēl redzēsim, šī gan ir pre-release demo, noteikti uzlabos performance pirms release, bet tas, ka cita spēle ieslēdzas - piekrītu! Man riktīgi patīk #sea-of-thieves variants - viena atvērta karte, ej kur gribi, peldi kur gribi un staigā pa kuģi kur gribi. Viss ir seamless.

Linards B.Linards B.str2022. g. 8. jūl. 13:18labots 2022. g. 8. jūl. 13:25

@marcis Jā, izskatās, ka šis nebūs tas variants. Būs vien loading screen no viena uz otru, bet varbūt es kļūdos. P.S. Baumas par relīzi novembrī vismaz bija patiesas.

Šo es gaidu, Sea of Thieves apnicis drusku. :)