DrejzLVDrejzLVgrupāSasniegumiSasniegumi5. marts 23:04labots 6. marts 07:38

Mini-ieskats Brothers: A Tale of Two Sons Remake

Brothers-Remake-Ann_12-07-23.jpg

Piemīlīgas animācijas, īsa un ar bēdīgu stāstu, tādu iespaidu man atstāja spēle - #brothers-a-tale-of-two-sons-remake, izieta divos vakaros, kopā nospēlējot 3h58min sasniedzot 14/14 Achievements / Trophies.

Oriģinālo spēli 2013. gadā nebiju spēlējis, tāpēc izlēmu pamēģināt un izspēlēt ko savulaik visi ļoti slavēja, no nekaunīgā mastermind - Josef Fares azotes, kas zināms ar #a-way-out, #it-takes-two spēlēm. Tāpat kā #it-takes-two, šo spēli spēlēju kopā ar līgavu, oriģinālā spēles versijā nebija co-op režīms, tad nu remake tas ir pieejams, bet teikšu pie tā jāpiešaujās, ņemot vērā, ka spēlē pārsvarā jāspiež tikai sticks un L2/R2 pogas, atkarībā no tēla, kuru kontrolē. Par cik oriģinālā spēlē nebija co-op, tad vienu brāli varēja kustināt ar kreiso sticku, un otru ar labo, tad remake kustības/pogas ir saglabājušās, tikai to var darīt ar divām pultīm.

Kopumā labs un stāsta dēļ - bēdīgs piedzīvojums, un īsumā - mums abiem patika. Spēles kontroles bija vieglas, salīdzinot ar to pašu #it-takes-two, bet priekš mūsdienu spēles šķita krietni par maz un par īsu. Neko lielu no šāda veida remake nevar sagaidīt, bet neskatoties uz to - stāsta dēļ noteikti iesaku, jo sūriem un bārdainiem večiem arī reizēm jābūt jūtām! 🧔🏻‍♂️

Kopā vērtēju uz 8/10 🍪