NamejsNamejsgrupāAktuālās ziņasAktuālās ziņas10. okt. 09:28

Nu re, divu gadu Raprot Lake epofeja beigusies. 🥳🥳🥳

DJkikisaDJkikisa10. okt. 10:53labots 10. okt. 10:56

Totāls bullshit :D Tikai naivi idioti tam ticēs. Kā rūpnīcas defektus var novērst ar microcode patches ? :D Tie kas zin jomu pat teica ka ari 15 gen būs same problēmas , jo defekts ir arhitektūras līmenī.

@djkikisa Laiks rādīs, katrā ziņā kādam tas viss var atsaukties uz procesora kopējo veiktspējas samazināšanos. Neesmu inženieris, bet kā es risinātu šo problēmu ar 15 gen īpaši neiespringstot – norādītu zem specenes obligātu prasību par jaudīgākas dzesēšanas sistēmas nepieciešamību.

o japārbauda,es ceru ka mans 13600kf būs tā kā jauns un nevajadzēs caur visādām manipulācijām likt viņam darboties vismaz uz default reitiem :D

dralafidralafi11. okt. 00:01labots 11. okt. 00:02

Am cik tas dīvaini neiskanēs ,bet darbojās.Saliku visus up to date updaitus,noflašoju biosu uz jaunāko kur 27.septembrī bija ,ka pēc intel teiktā viņi salaboja un man viss iet.uz standarta 5.1 p-cores un 3.9 e-cores bez jebkādām manipulācijām ka piemēram izkrutīt core voltage offset uz +145 un mainīt W un A lai limitētu CPU.Voltāža tagad pati automātiski izlikās uz mana CPU ieteicamajiem. Patestēju spēlē it kā viss iet fps nav mainījies spēle iet gludi. P.S Ja viņi arī kaut kur ir nolažojuši tad pagaidām tas nelec ārā.

Šī bija vien no lietām kas mani iedrošināja pārietu uz AMD....CPU... šobrīd gaidu jauno čipu kad tiks piegādāts...

@goodman2576 Man tá bija ar GPU,kopumá man par manu veco Nvidea gpu ir pozitívas atmiņas ,rekur vēl joprojām strādā pie mammas datorā,bet tās reizes kad uzradās problēmas varēja traks palikt.beigu beigās izdomāju paņemt AMD gpu pa šiem gadiem neesmu nožēlojis to ka paņēmu.

@dralafi nu GPU gan es tomēr atstāju Nvidia, DLSS un ray tracing man tomēr liekas būtiskas fīčas nākotnes gamingam

@goodman2576 Nu ar visu to ka man ir AMD man nav nekādu problēmu ar RT,vienīgais pathtracing man nejiet bez FSR uz perfomence,bet pagaidām neiespringstu par to,man daudz kas pathtracinga nepatīk,tā kā jā tas uz nākotni.Vienīgais kur bija problēmas ir Silent hill remake,bet tur man intel profils nobruka un cpu palielam nestrādāja. DLSS vai FSR pa šīem gadiem nav izmantots,nebija tādas vajadzības.