DrejzLVDrejzLVgrupāSasniegumiSasniegumi27. sept. 15:21labots 27. sept. 15:23

Mini-ieskats The Plucky Squire

capsule_616x353.jpg

Pēc nospēlētas 15h56min #the-plucky-squire pabeigts, sasniedzot 20/20 Achievements / Trophies. 🏆

Ļoti forša 2D & 3D puzzle-piedzīvojumu spēlīte, kur sajūties atgriezies bērnībā.

Spēlei ir interesants stāsts un aizraujošs gameplay, bieži vien ir piedāvāti dažādi iestrādāti mini-game, no bērnības spēlēm, kas atgādina - Super mario, Contra, u.c. Labākais aspekts noteikti ir slēgāšanās starp 2D un 3D pasauli.

Tāpat, spēlē ir iespējas upgreidot savu ieroci, un vākt divu veidu dažādus collectibles, viens no šiem collectibles saucās - Glitchbirds, un pēc internetā klīstošām baumām, šis collectible nosaukums ir saistīts ar to, ka spēles izstrādēs laikā devi saskārās ar kaut kādu sarežģītu glitch, kā rezultātā tam veltīja 10 collectibles ar šo nosaukumu.

No trūkumiem varu nosaukt tikai to, ka, ja savā playthrough neizdodās atrast kādu collectible, vai upgreidot savu ieroci pinībā, tad caur Chapter Select nevarēs neko izdarīt, jo esot pašlaik bugs, kas neļauj pilnvērtīgi pārspēlēt līmeni. Es dēļ sava fuckup (neizlasot par esošo problēmu) spēli pārspēlēju divas reizes, lai savāktu 100%, bet varēju noteikti to izdarīt pirmajā reizē. Saskāros arī ar pāris bugiem, kur nācās restartēt pēdējo save, bet tas bija sīkums.

Kopā vērtēju uz 7/10 🍪