DJkikisaDJkikisa26. maijs 21:44labots 27. maijs 22:38

Palasīju komentārus zem raksta, viedokļi dažādi. Manuprāt ja Microsoft sāks pārdot standartizētu XBOX konceptu, tad ļoti loģiski būtu ka tā kaut kādā veidā tiek integrēta modernos TV. Bija SMART TV būs GAME TV :)... katrā ziņā tas neliekas neiespējami. Protams arī atsevišķas kastes var parādīties, bet tas būs tas pats kas ar STEAM Machine, lietotājs apjuks piedāvājumu klāstā un nopirks beigās kādu gaming PC :). No otras puses, standartizēts vieglais gaming PC varbūt nemaz nav tik slikt, ja to var arī upgreidot drusku. Cilvēkime kas negrib lauzīt galvu ar PC detaļu specifikāciju būs Easy Choice. Bet tad noteikti liela loma būs arī OS, jo visam jādarbojas ļoti labi..., Katrā ziņā interesanti paskatīties kur tas mūs aizvedīs. Atslēga joprojām manuprāt paliks pašās spēlēs un to piedāvājuma plašumā un kvalitātē, tāpēc Game Pass ir nākotne, bet vajag vairāk ekskluzīvās un foršās spēles, un tām nav obligāti vienmēr jābūt 100h OW RPG, pilnīgi pietiek ar labiem stāstiem 10-20h par saprātīgu cenu.

@goodman2576 PS2 tak jau bija iebūvets iekš 1 vai 2 televīzora modeļiem savā laikā :D Un Game Pass is šaubos ka ir nākotne. Jo piedāvajums paliek arvien sliktāks un sliktāks ja skatās ko MS izlaiž no pēdējām spēlēm.

@djkikisa nu PS2 vienkārši bija "pielīmēts" tiem dažiem modeļie, es vairāk domāju par tādu sinerģiju ka XBOX platfoma tiek iebūvēta jau TV arhitektūrā. Piekrītu ka GamePass klibo, taču tūlīt visas COD būs pieejamas un kaut kad jau tām visām studijām ir jāšauj ārā kaut kas. Tainsības labas PS5 jau pagaidām arī neizceļas ar ekskluzīvajām spēlēm. Es esmu optimists un domāju ka PS5 noteikti atkopsies un būs arī spēles un arī GamePass uzlabos savu piedāvājumu un XBOX Game Pass arī atvērsies, katrā ziņā joprojām abonēju abus. Beigu beigās vismaz man ir vienkāršs aprēķins Game Pass ir 2 AAA vai 3 AA spēļu cena gadā, ja tās spēles no kataloga kas tiek pievienotas man patīk un gadā spēlēju tad esmu vismaz pa nullēm, ar PS5 ir tāpat. Kāds gads ir labāks, kāds sliktāks, bet pa lielam vismaz pa nullēm jau arī bija pagājušais gads.

@goodman2576 COD bija jau jābūt gamepass mēnesi atpakaļ un vēljoprojām nav un kkā šaubos ka būs, jo Xbox ir pārāk lielu caurumu ierāvis ar Activision buy , lai varētu pavilkt pa brīvu COD. Un Sony studiju izlaistie gabali pašlaik izliek diezgan smagi xbox ja skatās last izlaistās spēles.

@djkikisa Jā piekrītu ka COD kavējas, bet COD noteikti lielākos ieņēmumus veido mikrotransakcijas. Es varētu arī pieļaut domu, ka nākotnē Game pass pāries uz līdzīgu modeli kā EA, Ubisoft un Playstation. Būs vairākas abonementu pakāpes, attiecīgi lai tiktu pie visa visa visa un jaunākā būs jāmaksā krietni vairāk :)..... Otra versija ir ka nekas nemainās bet GP kā jau tagad ir tikai spēļu pamatverisjas, attiecīgi jebkura extra ir jāpiepērk. Piekrītu, ka PS5 ir soli priekšā un arī vēsturiskais spēļu katalogs IMHO ir krietni labāks, bet tas vairāk tomēr manuprāt ir vēl PS4 nopelns. Nu Microsoftam ir jāsaņemas, bet slēdzot studijas īsti laikam daudz jaunu spēļu nesagaidīsim. COD kādu laiku gan varētu izglābt situāciju, bet ne mūžīgi. Katrā ziņā mani personīgi pēdējos mēnešus ir vairāk savācis Game Pass jo Diablo 4 un tagad Senua Saga 2 pārsit PS+ pēdējo mēnešu piedāvājumu. Bet es spēlēju salīdzinoši maz, un izvēles jebkurā gadījumā būs personīgas, tāpēc viedokļi būs dažādi. Konkurencei gan nevajadzētu pazust jo tas ir sliktākais kas var notikt.

@goodman2576 lai cik dīvaini neliktos Activision/Blizzard deal lielākais pelnītājs ir King ar Candy crash sērijām