SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Nintendo sāks pārdot Switch irbuļus

hugurrishugurris2020. g. 25. janv. 02:17
Nintendo sāks pārdot Switch irbuļus

Nintendo sāks pārdot Switch irbuļus

Tikai un vienīgi UK, par ko lielāka daļa nav iepriecināta.


Pēc gandrīz trīs gadiem Switch izlaišanas datuma, Nintendo ir sācis pārdot officiāli veidotos irbuļus priekš konsoles. Bet kur ir ĀĶIS?

saucamais irbulis nav pieejams globālajam tirgum. Uz doto brīdi tikai un vienīgi tiek pārdots Apvienotajā karalistē un nekur citur (bet, ja ļoti gribas, tad domāju, ka kādā i-vietnē var uzsūtīt uz Latviju)

Pārdošanas plauktos nonāks 3. februārī un gaidāmā cena: 6.99£ (aptuveni 8.30€) iekš UK veikala. Irbulis ir saderīgs ar tādām spēlēm kā 'Dr Kawashima's Brain Training for Nintendo Switch' un 'Super Mario Maker 2'.

Tiek sacīts, ka irbulis nestrādās, ja konsole būs savienota/ pieslēgta televizoram vai monitoram.

Ja ielūkojamies pagātnē Nintendo sistēmās - 'Nintendo 3DS' un 'Wii U'. Tika padomāts par to, lai to irbuļi atrastos jau kastēs. Lai arī vairums Switch spēļu funkcijas darbojas lieliski bez irbuļa, nosaukumi kā 'Mario Maker' ir vieglāk spēlējams un kontrolējams ar esošajam pogām.

Vienvārdu sakot, tas ir labāk nekā izmantot pirkstus, lai smalki izstrādātu ļaunuma līmeņus.

Lieta tāda, ka visām iepriekšējām Nintendo konsolēm bija vecā tipa skārienjutīgais panelis, proti, tāds, kas spēj uztvert tikai vienu punktu, fiziski spiežot uz ekrāna. Switch ir moderns kapacitatīvais displejs, kas lieliski strādā ar pirkstiem, tāpēc nav bijusi sevišķa vajadzība piedāvāt oficiālu aksesuāru. Ja ļoti gribas, var izmantot arī mobilo telefonu irbuļus.