SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Ubisoft jaunumi

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 22. okt. 17:56
Ubisoft jaunumi

Ubisoft jaunumi

Ubisoft Connect un citi jaunumi


Ubisoft Connect

Ubisoft Connect ir nākamās paaudzes Uplay sistēma, kas nodrošinās jebkurā platformā paveiktā progresa saglabāšanu un lejupielādi tiešsaistē. Tas nozīmē: varēs turpināt iesāktās Ubisoft spēles uz citām konsolēm, piemēram, dalīt saglabātos datus starp PlayStation 5 un Xbox Series X. Ubisoft Connect progresa saglabāšanās iespēja būs pieejama, sākot ar Watch Dogs: Legion.

Ubisoft ir paziņojis, ka Ubisoft Connect apvieno un paplašina divus esošus digitālos pakalpojumus: Uplay un Ubisoft Club. Spēlētāji varēs tiešsaistē uzglabāt progresu turpmāk gaidāmajās Ubisoft spēlēs. Vienlaikus platformā tiks saglabāta lojalitātes programma, ļaujot nopelnīt ekskluzīvus apbalvojumus. Pašreiz atlīdzības programma ir populāra Rainbow Six: Siege, taču tiks atbalstīta arī Assassin's Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising un citās jaunākajās Ubisoft spēlēs.

Ubisoft Connect nodrošinās arī funkciju Smart Intel, kas sniegs padomus, pamatojoties uz spēlētāja aktivitātēm.

Ubisoft visiem lietotājiem bez maksas piešķirs 1000 Ubisoft Club atlīdzības punktus, reģistrējoties Ubisoft Connect. Sistēma būs pieejama platformām PC, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S. PlayStation 4, PlayStation 5 un Nintendo Switch. Ubisoft Connect tiks palaista 29. oktobrī – vienlaikus ar Watch Dogs: Legion. Vairāk informācijas un reģistrācija ir pieejama Ubisoft Connect lapā.

Watch Dogs: Legion

Viens no galvenajiem jaunumiem, ko apstiprināja Ubisoft, ka Watch Dogs: Legion stāstu varēs spēlēt kā Aiden Pearce (pirmās Watch Dogs galvenais varonis). Spēle atbalstīs ray tracing tehnoloģiju ar 4K izšķirtspēju un 30 kadriem sekundē uz konsolēm PlayStation 5 un Xbox Series X. Watch Dogs: Legion tiks izdota jau pavisam drīz jeb 29. oktobrī populārām platformām. Interneta plašumos jau ir pieejami pirmie iespaidi par Watch Dogs: Legion.

Assassin’s Creed Valhalla

Zemāk izsklāstīts par Assassin’s Creed Valhalla gaidāmiem papildinājumiem un sessson pass saturu. Assassin’s Creed Valhalla sezonas abonementā ir iekļauti divi paplašinājumi un bonusa saturs. Turklāt būs pieejams bezmaksas sezonas saturs, ieskaitot dažādas aktivitātes, jaunus spēles režīmus un daudz ko citu. Assassin’s Creed Valhalla iznāk jau pavisam drīz novembrī uz PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One, Xbox Series X un Xbox Series S platformām.