SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Mass Effect leģendārais izdevums jau nākamgad

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 7. nov. 20:43
Mass Effect leģendārais izdevums jau nākamgad

Mass Effect leģendārais izdevums jau nākamgad

ME Legendary Edition apstiprināta


Priecīgas un sen gaidītas ziņas! Tas ir oficiāli. BioWare tikko izziņoja Mass Effect Legendary Edition! N7 diena tiek svinēta 7. novembrī ar lieliskām ziņām no BioWare. Par jaunumiem informēja BioWare vadītājs Keisijs Hadsons (Casey Hudson). Mass Effect: Legendary Edition saturēs pirmās trīs action RPG daļas, kas tika izlaistas laika posmā no 2007. līdz 2012. gadam.

Jau daudzus mēnešus BioWare ir smagi strādājusi, atjaunot trīs Mass Effect sērijas daļu tekstūras, ēnas, modeļus, efektus un tehniskās īpašības. BioWare mērķis nebija pārtaisīt oriģinālās spēles, bet gan modernizēt pieredzi, lai fani un jaunie spēlētāji varētu izjust oriģinālo darbu vislabākajā iespējamajā formā. Ir pārsteidzoši redzēt, kā komandiera Šeparda piedzīvojumi iegūst jaunu dzīvi lielākā izšķirtspējā ar skaistiem vizuāliem uzlabojumiem.

Mass Effect leģendārais izdevums ietvers vienspēlētāja pamata saturu un papildinājumus no Mass Effect, Mass Effect 2 un Mass Effect 3, kā arī promo ieročus, bruņas un komplektus. Tas viss ir pārveidots un optimizēts 4K izšķirtspējā.

Mass Effect leģendārais izdevums būs pieejams 2021. gada pavasarī uz Xbox One, PlayStation 4 un PC, kā ar uzlabojumiem uz Xbox Series X un PlayStation 5. Vairāk informācija būs nākamā gadā. Triloģijas paredzamā cena ir 60 eiro.

BioWare veterānu komanda ir smagi strādājusi pie nākamās Mass Effect daļas. Izstrādāji ir projekta sākumposmā un pagaidām nevar ko vairāk ziņot par jaunāko Mass Effect sērijas daļu. Gaidām jaunumus no BioWare, cerams, ka šoreiz jaunais projekts būs izveidots tip top kvalitātē. Zemāk attēls no nākamās Mass Effect sērijas daļas.