SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Persona 5 Strikers jau nākamgad

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 5. dec. 06:00
Persona 5 Strikers jau nākamgad

Persona 5 Strikers jau nākamgad

Persona sērijai apritēs 25 gadu jubileja


Persona 5 Scramble: Phantom Strikers tiks izlaista Rietumu tirgū 2021. gada februārī, vienu gadu pēc tās izdošanas Japānā. Japāņu spēles iznākšanas laiks būs 2021. gada 23. februāris. Projekts tiks izdots uz Nintendo Switch, PlayStation 4 un PC. Atlus nejauši publicēja video platformā YouTube, ko drīz pēc tam izņēma. Dažas YouTube vietnes paspēja pārtvert Persona 5 Strikers video demonstrāciju.

Persona 5 Strikers ir Personas kanona krustojums ar Dynasty Warriors. Spēlē piedalās Džokers, kas ir Persona 5 varonis. Persona 5 Strikers apvieno Dynasty Warriors reāllaika cīņas ar Persona gājienos balstītajām cīņām. Džokera pavadībā varēs izvēlēties trīs cīnītāju komandu.

Sižets risināsies sešus mēnešus pēc Persona 5 notikumiem. Persona 5 tika izlaista 2016. gadā, kam sekoja Persona 5 Royal izlaišana 2020. gada martā.

Atlus tviterī atzina noplūdi, sakot: "Fantoma zagļi pārtvēra mūsu saziņu". Tāpat arī Atlus piebilda, ka 8. decembrī "viss tiks atklāts".

Persona nākamgad aprit 25 gadu jubileja. Acīmredzot Atlus ir lieli plāni attiecībā uz sēriju 2021. gadā. Gaidīsim oficiālo Atlus paziņojumu par Persona 5 Scramble: Phantom Strikers.