SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Apskats: Destroy All Humans! (2020)

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 6. dec. 12:35
Apskats: Destroy All Humans! (2020)

Apskats: Destroy All Humans! (2020)

Kārtējais 2020. gada remasters


Ievads

Es izveidoju nelielu apskatu par Destroy All Humans! (2020). Man bija iespēja uzspēlēt remastred versiju uz Xbox One X, kad to varēja izmēģināt bez maksas. Destroy All Humans! (2020) iziešana aizņem ap 8–10 stundām.

Tas ir diezgan reti, kad vienai un tai pašai piecpadsmit gadus vecai spēlei tiek izlaisti divi dažādi HD remasteri. Sākotnēji Destroy All Humans! tika izlaista uz PlayStation 2 2005. gadā. Savukārt 2016. gadā tā ieguva HD remaster versiju uz PlayStation 4. Tālāk jau Destroy All Humans! (2020) tika izlaista uz PlayStation 4, Xbox One un PC. Ja 2016. gada versija ieguva tikai kosmētiskos uzlabojumus, tad šī versija saņēma jau dažādas spēles procesa elementu izmaiņas.

Destruktīvs citplanētiešu piedzīvojums

Galvenā stāsta daļa paliek nemainīga, tā aplūko citplanētiešu invāziju ASV 50.-to gadu beigās. Citplanētiešu mērķis ir iegūt cilvēku DNS. Citplanētieši var iemiesoties cilvēku ādā, iegūstot Crypto-137 klona iespējas. Jaunākajā Remake daļā misijas ir viegli izpildāmas un sniedz sava veida gandarījumu. Citplanētieša Crypto lidošanas iespējas strādā labi, šaušanas sistēma ir līmenī, tāpat arī lēkšanas iespējas. Grafiski tā izskatās labi, kaut gan pāris reizes tā uzkārās uz Xbox One X. Spēli vajadzēja restartēt. Spēles gaitā ir nepieciešams iegūt dažādus kosmētiskos un spēju uzlabojumus par stāsta daļas iziešanu, kolekcionējamajiem priekšmetiem un izaicinājumu izpildīšanu. Misijās tagad ir iekļauti neobligātie uzdevumi, kas arī atalgo spēlētāju ar Holo punktiem. Lietotāja navigācija ir daudzmaz saprotama, taču ne vienmēr ir acīmredzamas taustiņu kontroles iespējas.

Destroy All Humans! (2020) savā veidā var salīdzināt ar GTA sērijas spēlēm, kurā bez mērķa klaiņo un iznīcini gan cilvēkus, gan ēkas. Tā sniedz destruktīvu pieredzi, piedāvājot arī vadīt NLO. Destroy All Humans! (2020) ir pieejamas arī lavīšanās misijas, kas sākotnēji nebija īpaši viegli izejamas. Visa spēles būtība balstīta uz destruktīvu darbību veikšanu.

Kopumā

Destroy All Humans! (2020) uzlabojumi piešķir tai modernāku izskatu, taču spēle saglabā sākotnējo stāstu un vizuālo stilu. Kopumā spēle ir jautra, taču bezmērķīga. Spēles iziešana aizņems ap 8–10 stundām. Man sevišķas grūtības sagādāja pēdējie bosi, kas bija sadalīti dažādos etapos. Es rekomendētu uzlabot lidojošā šķīvīša reģenerēšanās iespējas, lai priekšpēdējais boss nesagādātu grūtības.

Savukārt 42. apgabala apmeklēšana sniedza sava veida ekskursijas iespējas šajā slēgtajā militārajā objektā. Destroy All Humans! (2020) ir cienījams remasters. Neskatoties uz dažiem trūkumiem, tajā joprojām ir jautri būt postošajam citplanētietim viņa piedzīvojumā.


Izstrādātājs: Black Forest Games
Žanrs: Action Adventure
Spēlētāju skaits: Vienspēlētāja
Izdevējs: THQ Nordic
Izdošanas datums: 2020. gada 28. jūlijs
Platformas: PlayStation 4, Xbox One, PC
Apskatītā versija: Xbox One X