SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Yakuza: Like a Dragon demo

EkingEking2020. g. 22. maijs 13:56
Yakuza: Like a Dragon demo

Yakuza: Like a Dragon demo

Yakuza: Like a Dragon demo


Yakuza: Like a Dragon iznāca Japānā un austrumu tirgū, attiecīgi demo versiju ir iespējams jau notestēt un lejupielādēt austrumu PlayStation veikalos. Spēles nosaukums ir garš vai 龍が如く7 光と闇の行方, Ryū ga Gotoku 7: Hikari to Yami no Yukue. Angļu tulkojumā skan "Like a Dragon 7: Whereabouts of Light and Darkness". Yakuza: Like a Dragon īsais nosaukums mums pazīstams kā Yakuza 7. Yakuza žanrs ir RPG. Tā kategorizēta kā dramatiskā RPG SEGA's oficiālā Ryu ga Gotoku 7 mājas lapā.

Attēla apraksts

Yakuza 7 izstrādājusi Ryu ga Gotoku studija kā Yakuza sērijas astoto spēli sērijā (kopumā četrpadsmito). Yakuza 7 tika izlaista Japānā 2020. gada 16. janvārī, un visā pasaulē to paredzēts izlaist 2020. gadā uz galvenām platformām, ieskaitot Xbox un PC. Yakuza 7 kinematogrāfisko treileri demonstrēja arī Xbox prezentācijā.

24 gadus veco Kasugu patriarhs Masumi Arakawa lūdza uzņemties atbildību par slepkavību, ko viņš nav izdarījis. Kasuga domā, ka šī ir viņa iespēja kļūt par Tojo klana varoni, un piekrīt nosacījumiem. Tomēr, kad viņš tiek atbrīvots astoņpadsmit gadus vēlāk 2019. gadā, viņš atklāj, ka neviens viņu neatceras.

Attēla apraksts

Kasuga, meklējot atbildes, ceļš atved uz Jokohomu (labots no Kamuročo), kurā viņš meklē savu bijušo patriarhu. Kad viņš tuvojas Arakawa, patriarhu pēkšņi nošauj. Dienu vēlāk Kasuga pamostas atkritumu kaudzē. Pirmais, ko viņš redz, ir vīrietis ar brillēm. Tā arī sākas demo aptuveni 30-40 minūšu garumā. Pieceļoties no atkritumiem, sākam pētīt Jokohomu (labots no Kamuročo). Yakuza 7 demo versijā var brīvi pārvietoties pa Jokohomas (labots no Kamuročo) rajoniem. Neskatoties uz interfeisa valodu japāņu valodā, spēle ir intuitīva un ļauj iziet demo iziet līdz pat beigām, veicot sarunas ar NPC, kā arī dodoties uz norādītiem kartes punktiem. Japāņu valodas nezināšana nesagādāja problēmas.

Attēla apraksts

Taču mans pārsteigums bija par cīņas gaitu. Tā ir balstīta uz iesaistīto pušu gājieniem, kurā iesaistītiem ir jāizdara noteiktas darbības (sveiciens X-Com, Gears Tactics). Yakuza 7 cīņas ir krietni lēnākas par sērijas iepriekšējām daļām un nav tik dinamisks. Nav tā, ka Kirju cīnās viens pats, bet viņu pavada banda. Tā bandai arī palīdz sieviete ar somiņu, kas ar visu spēku sit pretinieku komandai. Cīņas notiek sekojoši – Kirju banda cīnās aptuveni pret 3-4 pretiniekiem. Tā klejojot pa pilsētu nevar aizskriet no patrulējošiem bandītiem, gandrīz vienmēr ir obligāti jācīnās ar tiem. Dažas cīņas ir trakas, kā viens no īpašiem sitieniem tiek piedāvāts vēža sitiens, kas ar savām spīlēm iznīcina pretinieku. Cīņas izskatās smieklīgi un atbilst japāņu mentalitātei.

Attēla apraksts

Runājot par ierunātiem skaņas dialogiem, tie ir izteiksmīgi, bet daži dialogi nav ierunāti pilnībā. Tos pavada subtitri, kurus nav ierunājuši balss aktieri. Redzēsim, kāds būs risinājums rietumu versijā. Grafiski spēle izskatās labi. Tā pēc sajutām tēlu modeļi izveidoti diezgan detalizēti un izskatās pārsteidzoši labi. Starp citu Kirju matu sakārtojums līdzīgs trakam profesoram un viņu var ieģērbt dažādos ietērpos.

Attēla apraksts

Visjautrākais Yakuza 7 demo versijā ir Dragon Kart braukšanas mini spēle ar kartingu. Tajā var braukt šaut, taranēt un apdzīt. Tajā ir speciālas paātrināšanas joslas un bonsu vākšanas posms. Tā ilga aptuveni 3-4 minūtes. Kartinga spēle sagādāja jautrus momentus. Man kartingi patika vislabāk Yakuza 7 demo versijā. Gaidām pilno Yakuza 7 versiju jau šogad.

Attēla apraksts

Yakuza 7 izlaišanas datums: 2020. gads Producents: Hiroyuki Sakamoto Sērija: Yakuza Žanrs: Role-playing Izstrādātāji: Sega, Ryu Ga Gotoku Studio Platformas: PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X, PC, GNU/Linux, Mac OS

Paldies par uzdrošināšanos izmēģināt spēli japāņu valodā! Tas ir mazliet kā taustīties tumsā, tāpēc labāk pagaidīšu anglisko versiju. Vai tiešām spēlē ir Kirju un pilsēta Kamuročo? Man likās, ka varonis ir Ičibans Kasuga un darbība notiek Jokohamā :/ LABOJUMS: Arī Tokija ir iekļauta, bet, cik saprotu, ne šajā fragmentā.

Jā, tā ir kā taustīties pa tumsu, spēlējot japāņu versiju un balstoties tikai uz intuīciju. Labāk gaidīt angļu versiju.😀 Jā, visu demo spēlēju no Kirju skatu punkta. Tiešām lokācijas vieta Jokohama, taču Kamuročo būs pieejama vēlāk.