SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Killzone: Mercenary serveru izslēgšana (atjaunināts)

EkingEking2020. g. 31. maijs 23:16
Killzone: Mercenary serveru izslēgšana (atjaunināts)

Killzone: Mercenary serveru izslēgšana (atjaunināts)

Killzone: Mercenary serveru izslēgšana


PlayStation bez brīdinājuma ir izslēdzis vienas savas spēles serverus. Konkrētāk, vairs nav iespējams spēlēt tiešsaistē Killzone: Mercenary uz PlayStation Vita. Nesen saņēmu ziņu no spēļu biedriem par Killzone: Mercenary serveru izslēgšanu.

Neskatoties uz spēles izlaišanu 2013. gadā, Killzone: Mercenary gadu gaitā ir saglabājusi nelielu, bet diezgan aktīvu spēlētāju bāzi. Vislielākais pārsteigums, ka Killzone: Mercenary serveri tika izslēgti bez brīdinājuma 30. maijā.

Killzone

Es laiku pa laikam uzspēlēju Killzone: Mercenary uz Vita konsoles, kā arī uzspēlēju daudzspēlētāju režīmu. Piebildīšu, ka ir pieejams maksas papildnājums, kas ļauj spēlēt ar botiem dažādas daudzspēlētāja režīma kartes.

Agrāk PlayStation ir izslēdzis daudz jaunākus spēļu serverus, taču parasti PlayStation ir brīdinājusi laicīgi par serveru izslēgšanu. Tā nesen PlayStation izslēdza Driveclub serverus, bet par to laicīgi paziņoja.

Killzone: Mercenary debitēja 2013. gada septembrī uz PlayStation Vita. Killzone joprojām ir būtiska PlayStation sērija. Manuprāt, Killzone: Mercenary ir viena no labākām PlayStation Vita spēlēm. Esmu izgājis Killzone: Mercenary vienspēlētāja kampaņu uz veterāna grūtības pakāpes. Pēc manām domām, tā ir viena no labākām Vita spēlēm.

Atjaunināts 1. jūnijā. Serveri ir atkal pieejami un ir iespējams pieslēgties daudzspēlētāju režīmiem. Izskatās, ka tā bija īslaicīga problēma.

Ļoti laba Vita spēle. Atceros gan, ka jau 2014. gadā nevarēju ātri atrast citus dalībniekus tiešsaistes mačiem. Brīnos, ka Sony tik ilgi turēja ieslēgtus serverus.

buutu fantastiski, ja vinji launchotu ps5 ar jauno killzone, bet domaaju, ka studija spers aaraa jauno horizon zero dawn :(