SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

2021. gada janvāra skaļākās spēles

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2021. g. 1. janv. 16:56
2021. gada janvāra skaļākās spēles

2021. gada janvāra skaļākās spēles

Laimīgu Jauno 2021. gadu!


Janvārī parasti nav daudz jaunu projektu, jo lielākā daļa izdevēju cenšas iegūt ienākumus Ziemassvētku laikā. 2021. gada janvāris neatšķiras, un šomēnes ir samērā maz aktuālo projektu. Aplūkosim tuvāk, ko piedāvās 2021. gada janvāris.

14. janvāris

Scott Pilgrim Vs. The World: The Game - Complete Edition (PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch, Stadia)

Scott Pilgrim tiks atkārtoti izlaista ar nosaukumu Scott Pilgrim vs the World: The GameComplete Edition. Jaunā remāsterētā versija ne tikai paver ceļu uz modernām platformām, bet ietver arī abus papildinājumus. Scott Pilgrim Vs. The World: The Game bija salīdzinoši populāra beat 'em up 2010. gadā.

MXGP 2020 (PS5)

MXGP 2020 iznāca jau decembra vidū uz PC un iepriekšējās paaudzes konsolēm, taču PS5 versija tiks izdota 14. janvārī. MXGP 2020 var pilnībā izbaudīt pašreizējās MXGP sezonas azartu, sacenšoties ar 68 braucējiem gan MXGP, gan MX2 2020. gada sezonas trasēs. MXGP jaunpienācēji var izvēlēties ceļu uz slavu – pievienoties oficiālai komandai vai izveidot savu. Viena no MXGP pieejamajām trasēm ir Ķegums.

20. janvāris

Hitman 3 (PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch, Stadia)

IO Interactive spers pirmos soļus nākamajā konsoļu paaudzē ar Hitman 3. Tā nobeigs Hitman triloģiju. Tie, kas spēlēja pirmās divas sērijas daļas, varēs pārnest progresu. Hitman 3 tiks papildināta ar jaunām vietām un misijām. PlayStation īpašnieki varēs izbaudīt virtuālās realitātes režīmu, izmantojot PlayStation VR. Nākamās paaudzes Hitman 3 konsoļu versija piedāvās 4K izšķirtspēju, 60 kadrus sekundē un daudz ātrākus ielādes laikus.

21. janvāris

Ride 4 (PS5, XSX)

Ride 4 iznāca pagājušā gada oktobrī uz PC un iepriekšējās paaudzes konsolēm. Janvārī varēsim baudīt Ride 4 uz nākamās paaudzes konsolēm jau citā reālisma līmenī.

26. janvāris

Cyber Shadow (PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch)

Cyber Shadow ir 8 bitu projekts, ko izstrādājusi Mechanical Head Studios. Cyber Shadow nepārprotami iedvesmojās no NES Ninja Gaiden, apvienojot Metroidvania stila progresu.

Galvenais varonis ir nindzja Shadow, kura klanu ir notvēruši roboti. Glābjot klana dalībniekus, Cyber Shadow spēlētāji iegūs jaunas spējas, kas palīdzēs pieveikt platforminga līmeņus.

28. janvāris

The Medium (PC, XSX)

Bloober Team drīzumā izdos savu jaunāko šausmu spēli The Medium, kas izmanto unikālu dalītā ekrāna sistēmu. Tajā spēlētāji vienlaikus pēta divas pasauļu versijas. Studija ir pazīstama ar projektiem, kā Layers of Fear, Observer un salīdzinoši nesen izdoto Blair Witch. The Medium ir Xbox One X ekskluzīvs, kas arī būs pieejams uz PC. The Medium būs iekļauta Xbox Game Pass jau tās iznākšanas laikā.