SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Nedēļraksts 6-7/22

Goodman2576Goodman25762022. g. 20. febr. 13:51
Nedēļraksts 6-7/22

Nedēļraksts 6-7/22

Gads lēnām ieskrienas, bet ziemas jau laikam vairs nebūs 😊.


  1. nedēļa iezīmējās ar lielu slinkumu pēc pārslimotā COVID un zināmu apātiju attiecībā uz spēļu pasauli. Vairāk sekoju līdzi notikumiem olimpiskajās spēlēs, ģeopolitiskajam ārprāta ap Ukrainu un sērfoju pa Amazon Prime video un Netflix cerībā sameklēt kaut ko skatāmu. Nedēļas beigās atklāju Amazon Prime REACHER. Seriāls pēc Lī Čailda grāmatu sērijas debijas romāna Killing Floor. Atceraties action grāvējfilmas ar Tomu Krūzu? Šis pavisam nav tas pats, ja pareizi saprotu, tad Krūza tēls galīgi neatbilst grāmatā aprakstītajam, bet seriālam ir piemeklēts aktieris Alans Ričsons, kurš patiešām atbilst grāmatas tēlam. Pats action seriāls ir diezgan labs un teikšu, ka noskatījos dažās dienās ar lielu interesi. Spoilers: Nenormāli patika zaļais Bentlijs Flying Spur. Patīkami, ka jau ir apstiprināta arī otrā sezona, kas varētu būt otrās grāmatas ekranizācija. Pavisam ir astoņas 😊.

Attēla apraksts

Tā arī neko tā īsti nespēlēju šajā nedēļa, mazliet atgriezos pie FORZA Horizon, kas joprojām apliecina to, ka šīs autosacīkstes var iespēlēt jebkurā laikā un nebūs garlaicīgi. Apzināti neturpināju The Last Of Us 2, jo gribas kādu garāku brīvāku brīdi lai var nokapāt vismaz stundas 5-6 un kārtīgi iegrimt sižetā. Paturpināju Killzone SF, joprojām pārsteidz Guerrilla Games meistarība, un protams viņu jaunākais veikums Horizon Forbidden West, kuru strike.lv lieliski apskatījis @Eking. Mazliet vēl paspēlēju arī RE Village, bet druksu uzkrita uz nerva, ka jāskraida pa pili un jāmeklē. kā tikt ārā. un vairs nekāda action īsti nav. Īsāk sakot drusku iesprūdu un pagaidām ir slinkums kārtīgi pieķerties un iziet.

Attēla apraksts

7.nedēļa sākās ar CyberPunk 2077 mega plākstera izdošanu, kas solīja neskaitāmus labojumus, uzlabojumus un saturiskus labumus. Jāsaka, ka šī ziņa mani pamudināja lejupielādēt visus 47 GB plākstera un iemēģināt atkal CyberPunk2077. Iepriekš biju mazliet paspēlējis (sasniedzu varoņa 3LVL), bet bija doma pagaidīt labojumus. Atkal sameklēju ieteiktos grafikas iestatījumus google savai GTX1080 videokartei (iekš reddit ir super ieteikums, ja interesē tas ir šeit) Patiešām ieguvu iespējami labāko attēla kvalitāti un diezgan stabilus 40-50 kadrus sekundē. Jā joprojām pa retam gadās kāds framedrops, bet kopumā var ļoti labi spēlēt. Pagaidām spēle izskatās pat ļoti labi, un sižets mani ievilka pamatīgi, esmu pat nolēmis kārtīgi paspēlēt, jo ir tas, kas man visvairāk patīk – sižets 😊. Laikam jau Project Red par vismaz gadu pasteidzās ar spēles izdošanu, jo tagad tā spēlējas ļoti būtiski labāk. Taču pati spēle jau ir ļoti kvalitatīvs un interesants produkts, problēma tā, ka skopums darīja savu un bija jāizlaiž jēls un nenostrādāts produkts, kas sabojāja iespaidu. Tagad esmu nolēmis kādu laiku iegrimt šajā CyberPunk pasaulē.

Attēla apraksts

Vēl par XBOX Game Pass jaunumiem runājot, beidzot sagaidīju Total War Warhammer 3. Sen nav spēlēta kāda stratēģijas spēle. Pirmais iespaids gana labs, bet ļoti prasīga pret PC dzelžiem. Noteikti paspēlēšu tuvākajās nedēļas vairāk un tad varbūt kaut ko vēl detalizētāk varēšu aprakstīt. Noskatījos Netflix platformā arī Oskara balvai nominēto filmu The Power Of Dog ar Benediktu Kamberbaču. Filma ir tiešām laba, bet tā kā tā ir psiholoģiska drāma tad negaidiet nekādu action, lai arī ir iesaistīti CowBoys. Toties filmā ir sarežģītas attiecības, krāšņi dabas skati, un personības. Filma liek domāt līdzi un arī pēc tās beigām skatītājam paliek iespēja pašam nonākt pie secinājuma par to, kas un kā tad galu galā notika risinājuma daļā.

Attēla apraksts