SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Call of Duty: Modern Warfare bēta jau šonedēļ

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2019. g. 11. sept. 01:33
Call of Duty: Modern Warfare bēta jau šonedēļ

Call of Duty: Modern Warfare bēta jau šonedēļ

Šonedēļ varēsim notestēt jauno COD uz PS4, bet nākamnedēļ – arī uz pārējām lielajām platformām.


COD MW bēta jau šonedēļ uz PS4

Pēc Call of Duty: Modern Warfare (COD MW) 2v2 Alpha panākumiem, kas bija lielākā šīs sērijas daļas testēšana PlayStation 4 vēsturē, ir pienācis laiks arī daudzspēlētāju bēta versijai. Tā būs pieejama jau šonedēļ ekskluzīvi Sony platformai.

Testa versijā varēsi izmēģināt 2v2 Gunfight un tradicionālo 6 pret 6 daudzspēlētāju režīmu. COD MW piedāvās iepazīties ar jaunajiem šaušanas mehānismiem – lodes ieurbšanos dažādās virsmās, ieroča montāžu, durvju uzlaušanu un nakts redzamības briļļu izmantošanu, kas ļaus gūt jaunu taktisko pieredzi. Kopumā būs divas šādas bēta testēšanas nedēļas. Viena ekskluzīvi PlayStation 4 lietotājiem, otra uz visām platformām (PS4, Xbox One un PC).

Pirmās nedēļas testēšana

Pirmās divas dienas, 12.–13. septembrī, ir pieejama priekšlaicīga pieeja spēlētājiem, kuri ir iepriekš pasūtījuši COD MW uz PS4. Bēta testa datu ielāde viņiem būs iespējama pirms 12. septembra. Ja ir iepriekš pasūtīta digitālā versija, tad piekļuve tiek nodrošināta automātiski.

Pārējā bēta perioda laikā, no 14. septembra līdz 16. septembra rītam, ir pieejama bezmaksas testēšana visiem PS4 īpašniekiem. PS Plus abonements ir obligāts.

Otrās nedēļas testēšana

Otrā bēta testa nedēļas nogale ir paredzēta visiem spēlētājiem, sākot no 19. septembra līdz 23. septembra rītam. Perioda pirmās divas dienas, 19.–20. septembrī, bēta ir pieejama visiem PS4 īpašniekiem un nav nepieciešams COD MW iepriekšējs pasūtījums.

Pārējā atvērtajā bēta periodā, sākot no 21. septembra līdz 23. septembra rītam, tests ir pieejams visiem spēlētājiem. Atgādinām, ka COD MW bēta versiju otrajā nedēļā varēsiet izmēģināt un spēlēt starp dažādām platformām (Crossplay).

Detalizēts COD MW bēta testa kalendārs ir pieejams zemāk:

Vai Tevi interesē jaunais COD MW un vai piedalīsies testēšanā? Kādi COD MW režīmi Tevi saista? Jaunais CODiņš tiks izlaists 2019. gada 25. oktobrī.