SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Fallout 76 tagad ir $ 100 abonements

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2019. g. 25. okt. 16:40
Fallout 76 tagad ir $ 100 abonements

Fallout 76 tagad ir $ 100 abonements

Bethesda beidzot jaunākajai Fallout daļai pievieno privātos serverus, bet ne par brīvu.


Fallout 76 Premium līmeņa abonements

Nesen izdevējs Bethesda izziņoja, ka spēlei Fallout 76 tagad ir Premium abonements ar nosaukumu Fallout 1st.

Kopš produkta izlaišanas 2018. gada novembrī "privātās pasaules" (tā uzņēmums sauc privātos serverus) ir bijusi viena no pieprasītākajām funkcijām. Pagājušajā nedēļā Bethesda atklāja, ka šonedēļ tie beidzot tiks piedāvāti. Taču nekas neliecināja, ka funkcija būs par maksu. Ir iespējams iegādāties Fallout 1. abonementu par $ 12,99 jeb 15 euro mēnesī vai arī par $ 99,99 jeb 120 euro gadā.

Ielādējas...https://twitter.com/Nibellion/status/1187012926894465026?s=20

Pakalpojums, neskaitot piekļuvi privātajiem serveriem, dod dažādas ādiņas un paplašinātu glabātuvi laupījumam. Pilns premium abonementa labumu saraksts (angliski):

Fallout 1st: Advantages of the premium subscription

  • Private worlds: Play with up to seven friends in a different world.
  • recycling box: Unlimited storage space for manufacturing components.
  • Survival tent: A freely placeable fast travel point with storage box, sleeping bag and everything you need to satisfy your basic needs.
  • atoms: 1,650 atoms per month for the Atomic Shop.
  • Ranger Armor outfit: A distinctive Fallout outfit, exclusive to members.
  • Player Icons and Emotes Package: Unique player symbols and emotes, exclusive to members.

Kāds veikls fans jau ir rezervējis domēnu ar nosaukumu FalloutFirst.com un atklāti izteicies, ko domā par pakalpojumu ar nosaukumu Fallout 1st. Bethesda atliek tikai noplātīt rokas, jo nav laikus rezervējuši lapu ar tādu vārdu.

Problēmas ar privātajiem serveriem

Spēlētāji, kuri ir abonējuši Fallout 1st, ziņo par dažādām problēmām, ieskaitot pēkšņu laupījuma zaudēšanu. Tāpat vismaz vienam dalībniekam ir jābūt premium klientam, lai varētu kopā spēlēt "privātajā pasaulē". Tiklīdz uz servera nav neviens maksājošs spēlētājs, tā no servera tiek izmesti visi dalībnieki. Maksimālais spēlētāju skaits ir astoņi cilvēki vienā pasaulē.

Papildus problēmas sagādā, ka privātajiem serveriem var pievienoties "maksājošs spēlētājs", taču, iespējams, ka tie jau ir iztīrīti – bez laupījuma. Galvenā privāto serveru būtība ir doties uz vietām, kas ir neskartas, un iegūt laupījumu bez bažām, ka kāds jau tās ir izmeklējis. Faktiski tie līdzinās publiskajiem serveriem, bet tika par abonēšanas maksu.

Ielādējas...https://twitter.com/YongYea/status/1187434206814597120?s=20

Tā ir liela summa, no kuras jāšķiras, lai Fallout 76 spēlētu privāti. Salīdzinājumam: abonements Xbox Game Pass mēnesī maksā 9,99 dolārus/euro.

Turklāt Microsoft piedāvājums dod neskaitāmas citas spēles, kuru vidū ir gan Fallout New Vegas, gan The Outer Worlds (jaunā RPG iznāk 25. oktobrī, un par to ir labas atsauksmes). Starp citu, The Outer Worlds ir veidojis Obsidian Entertainment, kas reiz radīja Fallout New Vegas, ko izdeva Bethesda.