SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Iespējams pieteikties Project Resistance bēta testēšanai

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2019. g. 15. sept. 13:13
Iespējams pieteikties Project Resistance bēta testēšanai

Iespējams pieteikties Project Resistance bēta testēšanai

Vēl 3 dienas varat pieteikties jaunās spēles, kas notiek Resident Evil pasaulē, izmēģināšanai.


Project Resistance

Project Resistance ir jaunais Capcom projekts. Tā ir asimetriska tiešsaistes izdzīvošanas šausmu spēle, kas piedāvā spēlēt vienam cilvēkam pret četriem. Darbība norisinās Resident Evil pasaulē. Varēsiet atbrīvot savu iekšējo ļaunumu kā viltīgais Mastermind vai pievienoties cīņai kā viens no atjautīgajiem izdzīvotājiem, kas izmisīgi cenšas izvairīties no visiem Mastermind šķēršļiem. Project Resistance nedaudz atgādina Evolve, kur monstrs cenšas uzveikt mednieku grupu, kas sastāv no četriem cilvēkiem.

Spēles sižets notiek 1998. gadā, pirms Raccoon City incidenta vai tā laikā. Korporācija Umbrella ir nolaupījusi četrus civiliedzīvotājus un nosūtījusi viņus uz laboratoriju NEST2. Nolaupītie dalībnieki ir spiesti cīnīties ar mutantiem, lai pierādītu Umbrella projekta T-Virus efektivitāti.

Piedalīšanās bēta testā

Bēta norisināsies no 4. līdz 7. oktobrim. Lai tajā piedalītos, ir jāizpilda sekojošas prasības:

- Esat programmas Resident Evil Ambassador dalībnieks
- Piesakāties bētai ir no 11. līdz 18. septembrim
- Saņemat lejupielādes kodu pa e-pastu no programmas Resident Evil Ambassador

Testēšana notiks uz platformām PlayStation 4 un Xbox One. Piesakieties bētai adresē https://www.project-resistance.com/.

2019. gada 30. septembrī saņemsiet apstiprinājumu no Capcom par piedalīšanos testā. Ja pieteikušos dalībnieku skaits būs liels, tad izdevējs viņus izvēlēsies pēc nejaušības principa. Laimīgie lietotāji saņems atsevišķu e-pastu par to, kā piedalīties slēgtajā bēta testā.