SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville jau pieejama

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2019. g. 5. sept. 15:35
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville jau pieejama

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville jau pieejama

EA pēkšņi izziņo jaunu Plants vs Zombies daļu. Tiks izdota oktobrī, bet var sākt spēlēt jau tagad.


Izdevējs EA tik tikko ir izlaidis Plants vs Zombies: Battle for Neighbourville (PvZ) burtiski no nekurienes. Tādu joku EA izspēlēja arī februārī ar Apex Legends. Tāpēc PvZ neatradīsiet septembra skaļāko spēļu sarakstā, par ko informēja Strike.

Jaunākais PvZ izdevums ir nopērkams jau tagad Founder's Edition formā, kas dod ātrāku piekļuvi spēlei pirms tās gala versijas izdošanas šī gada oktobrī.

Spēlējot jaunāko PvZ izdevumu, varat nopelnīt virkni ekskluzīvu virtuālo balvu un arī iegūt bezmaksas satura daļas turpmākās sešas nedēļas. Tādējādi pirmajā atjauninājumā ir iekļauts iepriekš neredzētais režīms Turf Overover PvP, karte Town Center PvE un atlīdzība par Fire Defender pielāgošanu.

Tādējādi ir personalizējamas divdesmit dažādas klases, no kurām var izvēlēties tādus varoņus kā Night Cap, Snapdragon un citus. Atgriežas arī oriģinālie tēli no Garden Warfare 1 & 2 līdzās klasiskajiem zombiju un augu cīnītājiem.

Zombiju pusē cīnās 80. gadu varonis Electric Slide un komandas spēlētājs Space Cadet. Režīmam Turf pievienosies Vanquish Confirmed, izslēgšanas režīms 4v4 Battle Arena un citi. Jaunāko PvZ versiju varēs spēlēt arī lokāli kooperatīvajā režīmā līdz pat četriem spēlētājiem, draudzīgi dalot vienu ekrānu.

Jaunākais PvZ izdevums ir pieejams jau tagad uz platformām PlayStation 4, Xbox One un PC par 29,99 USD / Euro. Pilnā versija būs pieejama 2019. gada 18. oktobrī.