SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

PlayStation ļauj nomainīt PSN tiešsaistes vārdu

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2019. g. 12. apr. 02:55
PlayStation ļauj nomainīt PSN tiešsaistes vārdu

PlayStation ļauj nomainīt PSN tiešsaistes vārdu

Beidzot var nomainīt savu apkaunojošo PSN lietotājvārdu. Šis tas gan ir jāņem vērā, kad to dara.


PSN tiešsaistes ID maiņas funkcija

Sony paziņoja, ka turpmāk ļaus nomainīt PSN tiešsaistes ID (online ID) un ka funkcija ir oficiāli pieejama visiem PlayStation 4 īpašniekiem. Jau tagad ir iespējams labot lietotājvārdu, izmantojot gan tīmekļa pārlūkprogrammu, gan konsoli. Gandrīz visas PS4 spēles, kas sākotnēji tika izdotas 2018. gada 1. aprīlī vai vēlāk, ir izstrādātas tā, lai atbalstītu PSN publiski redzamā lietotājvārda maiņu. Proti, to radīšanā tika izmantoti rīki, kas ir saderīgi ar funkciju jau sistēmas līmenī. Pašreiz ir zināma tikai viena pēc pagājušā gada 1. aprīļa izdota spēle, kas nekorekti atbalsta PSN ID maiņu: ONRUSH. PS3 un PS Vita paredzētajā programmatūrā jaunais lietotājvārds nestrādā. Pirms tiešsaistes ID maiņas ieteicams iepazīties ar atbalstīto spēļu sarakstu.

Soļi , nomainīt PSN ID

Izmaiņas var veikt tikai konsolē PlayStation 4 vai ar tīmekļa pārlūkprogrammas palīdzību.

PlayStation 4:

  1. solis: savā PS4 dodieties uz [Settings].
  2. solis: izvēlieties [Account Management]> [Account Information]> [Profile]> [Online ID].
  3. solis: ievadiet savu izvēlēto tiešsaistes ID vai paņemiet kādu no ieteiktajiem variantiem.
  4. solis: lai izpildītu izmaiņas, sekojiet ekrānā redzamajiem norādījumiem.

Interneta pārlūks:

  1. solis: pierakstieties PlayStation Network ar savu kontu un izvēlnē spiediet uz PSN Profile.
  2. solis: nospiediet pogu Edit, kas atrodas blakus jūsu tiešsaistes ID.
  3. solis: ievadiet savu izvēlēto tiešsaistes ID vai paņemiet kādu no kādu no ieteiktajiem variantiem.
  4. darbība: lai izpildītu izmaiņas, sekojiet ekrānā redzamajiem norādījumiem.

Nianses par PSN tiešsaistes ID maiņu

Pirmā tiešsaistes vārda maiņa ir bezmaksas. Pēc tam darbība izmaksās 9,99 USD / euro par katru reizi (PlayStation Plus īpašniekiem – 4,99 USD / euro). Mainot tiešsaistes ID, Jums būs iespēja 30 dienas savā profilā parādīt veco lietotājvārdu blakus jaunajam. Tas atvieglos draugiem pamanīt izmaiņu. Šo opciju var iestatīt tikai laikā, kad labojat tiešsaistes ID. Jūs varat atgriezties pie iepriekšējiem nosaukumiem, sazinoties ar PlayStation atbalstu. Vecā PSN ID atjaunošana ir bezmaksas, turklāt tas paliek pieejams tikai Jums. Kopumā nav ierobežojumu attiecībā uz to, cik reižu Jūs varat atjaunot savu tiešsaistes ID. Lielākā daļa populārāko PS4 spēļu, kuras Sony testēja, atbalsta iespēju. Ja, darbinot kaut ko, kas nav iekļauts pārbaudīto spēļu sarakstā, rodas kādas problēmas, iesakām atgriezties pie iepriekšējā tiešsaistes ID, lai tās novērstu. Tam vajadzētu atrisināt vairumu nesaderību.

Kopumā

PSN tiešsaistes ID maiņa noritēs bez pārsteigumiem. Pagājušā gada bēta testos Sony identificēja spēles ar “kritiskām” ievainojamībām. Pēc uzņēmuma domām, to izmantošana pēc PSN ID maiņas var radīt tādas problēmas kā zaudētu virtuālo valūtu un progresu. Daļa programmatūras var nedarboties pareizi gan tiešsaistē, gan bezsaistē. Atgriežoties atpakaļ pie sava vecā lietotājvārda, problēmām vajadzētu tikt atrisinātām. Zemāk ir saraksts ar spēlēm, kuras neatbalsta vārda maiņu: Disc Jam, Everybody's Golf, Just Dance 2017, LittleBigPlanet 3, MLB The Show 14, 15, 16, ONRUSH, The Golf Club 2, Worms Battlegrounds. Ir aptuveni trīsdesmit spēles ar savām problēmām, kas var rasties, nomainot PSN tiešsaistes vārdu. Ir zināms risks, ka varat zaudēt piekļuvi saturam (ieskaitot maksas), ko esat ieguvuši, kā arī zaudēt virtuālo valūtu un vietu līderu sarakstos, kā arī trofeju progresu. Nav ierobežojumu attiecībā uz to, cik reižu varat mainīt tiešsaistes ID. Lielākā daļa no visvairāk spēlētajiem PS4 darbiem, kas tika pārbaudīti, atbalsta šo funkciju. Būtiskas problēmas var būt tikai nelielam spēļu klāstam.