SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Spēļu Statistikas Bots

MarcisbeeMarcisbeestrgrupāStrike.lvStrike.lv2022. g. 26. jūn. 18:24labots 2022. g. 26. jūn. 21:04
Spēļu Statistikas Bots

Spēļu Statistikas Bots

Šajā Strike.lv atjauninājumā pastāstīšu par spēļu un spēlētāju topu, kā arī Discord botu.


Jau iepriekš rakstīju par Discord bota publisko testēšanu un nu visādi papildinājumi, labojumi un nepilnības ir izķertas. Ar prieku varu paziņot, ka Strike bots šobrīd pieejams visiem Strike un Strike Discord servera lietotājiem.

Iespēja iegūt labumus par to, ka vienkārši spēlē spēles! Par katru nospēlēto stundu bots piešķirs 1 Dālderi. Tos ir iespējams tērēt Strike veikalā (vai sūtot kādam Strike biedram), pretī saņemot kādu unikālu profila cepuri un drīzumā arī citas kategorijas kosmētiku, spēles un fiziskas preces.

Privātā statistika

Viss Tavu spēļu progress būs aplūkojams statistikas lapā. Varēsi viegli aplūkot, kādas spēles spēlētas šodien un kādas iepriekš. Šodienas spēles tiek grupētas, taču vēsturē esošās spēles parādās sesijās - ja esi atvēris spēli, aizvēris un pēcāk vēlreiz to atvēris, redzēsi 2 sesijas ierakstus ar vienu un to pašu spēli.

Screenshot 2022-06-26 at 18.03.22.png

Ja šodien neesi vēl spēlējis, tad mēģināsim ieteikt arī kādu nākamo spēli ko spēlēt, balstoties uz iepriekš spēlēto spēļu sarakstu.

Geimeru tops

Screenshot 2022-06-26 at 18.09.07.png

Geimeru topā iespēja apskatīt šīs nedēļas tekošo līderu topu, kā arī pagājušās nedēļas top 3. To veido aktivitātes spēlēs. Tops resetojas katru svētdienas nakti, visas spēles, kas spēlētas nedēļas laikā, parādīsies topā.

Spēļu tops

Screenshot 2022-06-26 at 18.08.41.png

Spēļu topā parādās visas pēdējo 7 dienu laikā spēlētās spēles. Tās tiek sakārtotas pēc kopējā nospēlētā stundu daudzuma (tiek sumētas stundas starp visiem spēlētājiem). Tā ir lieliska iespēja uzzināt par kādām labām spēlēm - ja spēlē daudz, tad jābūt labai, ne?

Discord bots

Botu iespējams darbināt arī no Discord servera. Jebkurā kanālā, kurā atrodas "Strike bot", piemini to un tad padod kādu no komandām. Šobrīd pieejama ir tikai top.

Screenshot 2022-06-26 at 18.23.07.png

Citi jaunumi

  • Jauns sasniegums "Agrīnais Discord bota lietotājs" (saņēma visi, kas uz šo brīdi bija savienojuši profilu ar Discord);
  • Jauns sasniegums "Discord bota lietotājs";
  • Uzlabota ātrdarbība lapas līderu sadaļā.

Turpinājumā

Discord botu plānots arī nepiesiet pie Strike servera. Plānā ir, ka šo botu var ievietot jebkurš savā serverī un trackot statistiku un veidot leaderboard sava servera ietvaros.

Vēl plānā ir dienas uzdevumu sistēmas izveidošana, kurā katru dienu parādītos kādi pāris uzdevumi (piem., "Spēlē kādu braukšanas spēli vismaz 30min") par kuriem ievākt punktus/Dālderus.


Ieteikumu vai atrastu kļūdu gadījumā, droši dodies uz Ieteikumi Strike grupu un izveido ierakstu tajā.

Šodien iegāju un jau manīju jauno izkārtojumu - SUPER! 😍 Izskatās baigi labi. It īpaši liekas riktīgi nice fīča - spēļu ieteikšana. Un uzdevumi arī liekas ļoti interesanti, no tiem man parasti rodas atkarība. 😅

@haskijs Prieks censties 👼 Domāju par spēļu ieteikšanu vēl - varētu uztaisīt atsevišķu funkciju: "Ko šodien spēlēt"