SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Star Wars Jedi: Fallen Order nebūs izmēģinājuma versijas

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2019. g. 13. nov. 19:28
Star Wars Jedi: Fallen Order nebūs izmēģinājuma versijas

Star Wars Jedi: Fallen Order nebūs izmēģinājuma versijas

EA Access dalībnieki neiegūs Star Wars Jedi: Fallen Order izmēģinājuma versiju spēles iznākšanas laikā.


Pakalpojuma EA Access Twitter konts apstiprināja, ka tā abonementi neiegūs Star Wars Jedi: Fallen Order izmēģinājuma versiju.

Līdz šim EA Access dalībniekiem ir ticis ļauts izmēģināt EA jaunāko spēļu pirmās stundas bez maksas, bieži pat pirms oficiālās iznākšanas.

Arī Need For Speed Heat, kas parādījās pagājušajā nedēļā, ieguva 10 stundu testa versiju dažas dienas pirms tās izlaišanas. Jaunākā NFS ir īsa spēle, un tās iziešana aizņem ap 10–12 stundām.

Tomēr šajā gadījumā izdevējs acīmredzot ir izvēlējies nepiedāvāt EA Access dalībniekiem izmēģinājuma versiju. Pamatojums ir “daļēji, lai samazinātu spoileru risku”. Tas šķiet dīvains lēmums, ņemot vērā, ka viņi iepriekš ir ļāvuši notestēt dažādas ievērojamas spēles, kā Battlefield V, Star Wars Battlefront II un Mass Effect: Andromeda.

Ielādējas...https://twitter.com/EAAccess/status/1193958401874653184?s=20

Tā vietā EA Access dalībnieki var iegādāties Star Wars Jedi: Fallen Order ar 10 % atlaidi, papildus saņemot dažas ekskluzīvas kosmētiskās preces.

Pirms pāris nedēļām EA kopienas vadītājs uzsvēra, ka EA Access piekļuves noteikumos un nosacījumos ir teikts, ka “var būt ierobežojumi un izņēmumi”. Iepriekš Jedi: Fallen Order iekļaušana abonementā bija daļa no plānotās programmas.

Jaunākā “Zvaigžņu karu” spēle Jedi: Fallen Order iznāks jau drīzumā uz Xbox One, PlayStation 4 un PC – 2019. gada 15. novembrī.