SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

TGS 2019 galvenie jaunumi

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2019. g. 13. sept. 17:56
TGS 2019 galvenie jaunumi

TGS 2019 galvenie jaunumi

FFVII Remake un Death Stranding, un Nioh 2.


Par Tokijas spēļu šovu

Tokyo Game Show (TGS) joprojām ir viens no pasaules lielākajiem spēlēm veltītajiem pasākumiem. Kamēr tā pirmās divas dienas ir paredzētas nozares un preses pārstāvjiem, trešā un ceturtā ir atvērtas visiem interesentiem.

TGS norisinās milzīgā mērogā, un tajā piedalās arī visi galvenie spēļu izdevēji no Japānas. Šogad pasākums notiek no 12. līdz 15. septembrim.

Final Fantasy VII Remake

Square Enix par godu TGS demonstrēja jaunāko Final Fantasy VII Remake treileri. Ļaunā Šinras korporācija valda pār pasauli ar dzelzs dūri. Vai nemiernieki, kas pazīstami kā Avalanche, spēs cīnīties ar ļauno korporāciju? Spēles darbība risinās tikai pirmajā reģionā Midgarā. Noskatoties prezentāciju par FFVII Remake, tā šķiet kā jauna un pilnīgi pārtaisīta sērijas daļas. Ar nepacietību gaidu. Rimeiks iznāks 2020. gada 3. martā.

Death Stranding

TGS 2019 tika parādīts Death Stranding spēles process 50 minūšu garumā. Tās radītājs Hideo Kodzjima (Hideo Kojima) padalījās ar īsu treileri pirms garā video demonstrēšanas. Pirms tā vērošanas viņš iesaka noskatīties klipu Briefing.

Ielādējas...https://twitter.com/KojiPro2015_EN/status/1171973227234525184?s=20

Death Stranding iznāks jau pavisam drīz jeb 2019. gada 8. novembrī. Es rekomendēju noskatīties spēles procesu ar YongYea komentāriem angļu valodā (Kodzjima prezentēja spēli japāņu valodā).

Death Stranding spēles process sākas no atzīmes 24:30.

Nioh 2

Izstrādātāji Team Ninja atklāja jaunumus par Nioh 2, kuras ievada daļa risināsies ciematā The Village of Cursed Blossoms. Vietai būs īpaša nozīme spēlē. Nioh 2 pamatā ir ņemta japāņu estētika, kas ir pilna ar ziedošiem ķiršu kokiem.

Team Ninja paveicās, ka labi zināmā sakuras koku zona Chidorigafuchi atrodas tieši blakus studijai. Tas ļāva izstrādātājiem ar visdažādākajām un precīzākajām detaļām uzlabot spēles vizuālo izskatu.

Galvenais jaunums no Team Ninja: ir zināms Nioh 2 iznākšanas laiks jeb 2020. gada sākums. Baudām Nioh 2 jaunāko treileri: