SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Wolfenstein: Youngblood jau jūlijā

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2019. g. 28. marts 19:42
Wolfenstein: Youngblood jau jūlijā

Wolfenstein: Youngblood jau jūlijā

Wolfenstein: Youngblood iznāks jau šajā vasarā. Atklājam vairāk informācijas par gaidāmo spēli.


Par Youngblood

Laipni lūdzam 1980. gados. Iemīļotais Wolfenstein varonis Blazkovičs ir pazudis. Viņa pēdējā zināmā atrašanās vieta ir nacistu okupētā Parīze. Vīrieti atrast var vienīgi viņa dvīņu meitas Džesa un Sofa.

Jūsu galvenā misija ir atbrīvot Parīzi no nacistu draudiem, meklējot meitu tēvu, vai nu kopā ar draugu vai ar mākslīgā intelekta biedru. Atgādināšu, ka Wolfenstein II: The New Colossus bija tik aizraujoša, ka genotsiid to spēlēja sabiedriskajā transportā.

Wolfenstein: Youngblood tika atklāta 2013. gada E3. Vakar izdevējs Bethesda paziņoja spēles izlaišanas datumu – šī gada 26. jūlijs. Zemāk oficiālais stāsta iepazīšanās video.

Jaunumi par spēli

Bethesda atklāj sīkāku informāciju par īpašo luksusa versiju. Konkrētāk, tie, kas to iegādāsies, varēs uzaicināt vienu draugu, lai kopā spēlētu tiešsaistē. Otrs cilvēks to drīkstēs darīt bez papildu izmaksām, izmantojot Youngblood drauga biļeti (Buddy Pass). Līdzīga pieeja bija A Way Out, ļaujot tās īpašniekam uzaicināt vēl vienu biedru kopīgai spēlēšanai tiešsaistē.

Wolfenstein: Youngblood piedāvā pavisam jaunu kooperatīvo pieredzi. Gaidāmo Volfiju izstrādājusi godalgotā studija MachineGames, kas radīja arī augsti novērtēto Wolfenstein II: The New Colossus.

Izvēlētais draugs var bez maksas lejupielādēt un spēlēt Youngblood tik, cik viņš vēlas, kamēr vien tas notiek kopā ar luksusa izdevuma īpašnieku. Biedram ir iespējams arī atjaunināt to uz pilno versiju, lai palaistu jebkurā laikā. Alternatīvi, ja Jums nepatīk doma spēlēt tiešsaistē ar draugu, varat izmantot mākslīgā intelekta biedra palīdzību.

Luksusa versija ietver arī Cyborg Skin paku, kas ļauj māsām nomainīt visu ieroču skinus, kā arī iegūt titāna cirvi un nazi. Īpašajā izdevumā papildus ietilpst kosmētikas un bruņojuma uzlabojumi, kas ir daļa no Cyborg Skin pakas. Tie, kas ir iepriekš pasūtījuši jebkādu Youngblood versiju, saņems dažādus kosmētiskos uzlabojumus ar tā saukto Legacy Pack.

Luksusa versija diska veidolā, spriežot pēc ārzemju interneta veikaliem, maksā ap 40 euro jeb divas trešdaļas no AAA spēles cenas. Standarta varianta cenu neizdevās atrast. PlayStation US veikalā attiecīgi ir iespējams veikt iepriekšpasūtījumu: Wolfenstein: Youngblood – $ 29,99, Wolfenstein: Youngblood Deluxe Edition – $ 39,99.

Wolfenstein: Youngblood iznāks 2019. gada 26. jūlijā uz PC, PlayStation 4, Xbox One un Nintendo Switch. Piezīmēšu, ka PC versija būs pieejama arī Steam.

Izstrādātājs: MachineGames
Izdevējs: Bethesda Softworks
Dzinis: id Tech 6
Žanrs: first-person shooter, action-adventure
Režīmi: single-player, cooperative