hugurrishugurrisgrupāBlockchain GamingBlockchain Gaming2022. g. 2. jūn. 16:09

Spēle ir veidota uz Dystopia: Contest of Heroes principiem, kas ir pilnveidota, lai tā būtu AIZRAUJOŠA gan veterāniem, gan jauniem spēlētājiem ar unikālu iespēju nopelnīt kriptovalūtu $ZEUM.

Dystopia: Battle Arena ir saistīta darbību 'action' un taktiku 'tactic', kad jūs iesaistāties ātros AIZRAUJOŠOS turnīros pret citiem spēlētājiem. Pielāgo savu bāzes izkārtojumu un armijas sastāvu, lai pārspētu un pārvarētu savus pretiniekus. Tā kā visiem ir vienādas iespējas, vienīgais, kas nosaka UZVARĒTĀJU, ir tīrā prasme pēc iespējas ātrāk un precizāk iznīcināt pretinieka bāzi.

Ir divi spēlētāju režīmi; treniņu režīms 'practice' un arēnas režīms 'arena'. Esi viens no labākajiem leaderboardā un iegūsti kā balvu: $ZEUM tokenus.

DYSTOPIA: BATTLE ARENA upcoming on COLIZEUM (Blockchain Game Store)

Ko īsti varu darīt ar $ZEUM tokeniem, ja tos iegūstu?

DJkikisaDJkikisa2022. g. 2. jūn. 19:57labots 2022. g. 2. jūn. 19:58

Redzot šadus deal smird pēc kārtējā mega scam token , kurš sabruks: twitter.com

hugurrishugurris2022. g. 30. jūn. 10:53labots 2022. g. 30. jūn. 10:57

@marcis Pašlaik tev ir iespēja $ZEUM tokenu pārdot centralizētajā biržā (GateIO) vai decentralizētajās (Uniswap/PancakeSwap). Steikot $ZEUM (stake) vienā no staking platformām; Vault un iegūt ļoti gardus APR ilgtermiņā!

Ar laiku; tiklīdz mēs izstrādāsim produktu (COLIZEUM SDK) un palaidīsim to, būs plašāks utility un usecase tokenam, kā piemēram:

  • $ZEUM izmantošana, lai spēlētu spēles un gūtu labumus iekš NFT Marketplace
  • Game Marketplace (Game store)
  • Citām lietām, kuras norādītas zemāk paskaidrojošajā citātā!

COLIZEUM SDK - ļaus spēļu izstrādātājiem būvēt spēlēs uz blokķēdes, integrēt ātri un ļoti vienkārši PlayToEarn moduli. Piedāvājot spēlēm gatavas sistēmas risinājumus kas netikai atvieglos sadarbību ar blokķēdi, bet arī paātrinās spēles izstrādi, ļaujot izstrādātājiem pievienot dažādas spēļu sistēmas un spēlētāju kontrolēšanas rīkus.

Papildus; piedāvājot:

  1. PlayToEarn module,
  2. Prediction Markets,
  3. Tokenized Tournaments,
  4. Attention Marketplace,
  5. NFTs.

P.S Šodien mēs palaižam BETA stadijā - COLIZEUM SDK BETA (on Testnet)!

@djkikisa Ir saprotamas tavas bažas, esam jau ar tevi privāti apsprieduši kriptovalūtas un blokķēdes esamību un pielietojumu pašlaik, esi vērsts negatīvi uz to skatīties.

Runājot par tavu publicēto linku uz vienu no centralizētās biržas tvītu par piedāvājumu iegūt vairāk $ZEUM tokenus, steikojot tos. Tā ir normāla un ļoti izpltatīta prakse, ko biržas piedāvā saviem klientiem.

Papildus pacelšu tēmu un vēlos piebilst, ka pavisam drīz jau COLIZEUM platformā būs spēlējam nākamā spēle; Royal Aces, pie kuras notiek pēdējie izstrādes darbi un tiek implementēts mūsu pašu SDK.

Colizeum Game Store jau sastāv no 7 spēlēm. Papildus esam noslēguši sadarbību ar jaunu spēli: HauntedSpace_, kura būs pieejama uz PC un konsolēm (Xbox/PS), ar iespēju tajās pelnīt tokenus un pielietot NFTs.

Links uz HauntedSpace_ (https://store.steampowered.com/app/1241390/Haunted_Space/)