EkingEking2021. g. 14. jūn. 14:37

Xbox & Bethesda Games Showcase – 4K – Full Show

Fantastisks Xbox šovs, gaidu ļoti daudz un dažādus projektus no MS. It sevišķi Forza Horizon 5, STALKER 2 un Plague Tale Requiem. Tas viss tuvākā nākotnē un Xbox Game pass jau pirmajā dienā!

@Eking Sveiks, jā Forza izskatījās neticami labi, bet tas bija faktiskais gameplay un uz Xbox Series X, bez kādiem feikiem. Patiesi nākamās paaudzes spēļu grafika izskatās izcili. un tas viss abonentiem jau no pirmās dienas. Microsoft stratēģija dos augļus palielinoties šādu izcili skaistu spēļu skaitam. Tagad ir interesanti ar ko spēs atbildēt Sony autosacīkšu ziņā, kāds patiešām izskatīsies jaunais Gran turismo? R&C Rift apart jau nosaukts par pagaidām visu laiku izskatīgāko animācijas spēli. domāju ka 22.gads mūs nomētās ar next-gen spēlēm, bet cik notām būs arī saturīgi izcilas, tas protams ir atklāts jautājums. Neaizmirstam ka Xbox būs papildus šovs 17,jūnijā, ar izstrādātāju intervijām un vēl dažiem jauniem paziņojumiem.

@Goodman2576 Sveiks, jā Forza izskatījās neticami skaisti un bija atainots spēles process. Es apsveru domu pāriet no mazā Xbox Series S uz X. Es arī domāju, ka Microsoft stratēģija dos augļus, man pazīstamie spēlētāji jau plāno iegādāties Xbox Series X. Forši, R&C Rift patiešām izskatās skaisti, droši vari spēlēt. Es tikai varu Tev rekomendēt. Cerēsim par 22-gadu, tad jau būs krietni vairāk projektu. Paldies, ka pateici par 17. jūniju, to nezināju, ka būs papildus pasākums ar izstrādāju intervijām un jauniem paziņojumiem.

@Eking jā par Xbox series X vis ir skaidrs, tikai kad tas būs pieejams pietiekamā daudzumā, lai mēs visi varētu to brīvi nopirkt nepārmaksājot 200 eur :))))... Ceram ka uz gada beigām lietas sakārtosies. Mašīna ir ļoti jaudīga.... noteikti ir vērts ieguldīt labāk nekā RTX videokartēs kuras vēl ilgi maksās pāri par 1000 eur.