DJkikisaDJkikisa10. jūn. 09:52

Tātad leaks par usless digitālo series x bija patiesi: Three New Xbox Series X|S Consoles - World Premiere Announce Trailer

DrejzLVDrejzLV10. jūn. 09:56labots 10. jūn. 10:00

Kas tur useless? Stulbi ir tas, ka Series X Digital nav ar 2TB atmiņu (bet nu tas ir darīts ar mērķi konsoli padarīt lētāku/pieejamāku), ņemot vērā cik man ilgi bija Series X un es nēesmu nevienu Xbox disku rokās turējis, tad šī konsole manuprāt tieši no visām 3 announced ir viss jēdzīgākā. Series S gan varēja sen jau nahrenizēt, lai neatkārtojas nu jau - Baldurs Gate 3, Wukong scenāriji.

Cena saprotu nemainīsies, jo uz Blu-ray rēķina var nosegt sadārdzināšanos?

@goodman2576 This model will retail for $449.99, which represents a $50 savings over the disc drive version.

Jā, protams ņemot vērā kad abi kantori pārskatija cenu politiku.

@drejzlv Tas ir ASV cipars bez Eiropas nodokļiem :), paskatījos par cik amazon.de pirku savējo XBOX 21.gada 26.jūnijā, tātad trīs gadus atpakaļ - 420,16 Eur + LV PVN = 508,39 Eur + piegāde = 531,59 Eur Pēc šodienas kursa sanāk gandrīz tā pati cena kas man bez PVN bija, bet nu paskatīsimies, vispār jau besī, ka visa elektronika parasti Eiropā ir būtiski dārgāka nekā ASV... :( Vispār jocīgi jo pat 1a.lv kas nav lētākais kantoris piedāvā šodien diska versiju par 433 Eur jau ar visu PVN :), ja tagad par tādu pašu cenu piedāvās bez diska verisjas, tad kāda jēga?

@goodman2576 man jau liekas tur daudzi aspekti jaņem vera, viens no tiem paskatisimies cik pec vel 3 gadiem maksās Series X Digital.

Es tagad paņēmu PS5 Slim Blu-ray pa 436€ no Amazon domaju to pagriezīšu lidz 2025.gada Xbox relizem.

@drejzlv Nu redzi es pre-orderoju PS5 digitālo versiju tajā pašā amazonā vēl 20.gada novembrī un kopā ar pasta izdevumiem sanāca 433 Eur. Pie relīzes cenas protams uzleca, bet tagad tu jau par to pašu cenu dabūji ar blu-ray jauno versiju. Un tas ir nerēķinot inflāciju, tā kā faktiski jau lētāk esi nopircis. Es domāju ka Microsoft varētu jaunajām XBOX konsolēm dot teiksim 6 mēnešu game-pass par brīvu līdzi, lūk tas būtu jau superīgs deals....

@goodman2576 bet tagad ir akcija Days Of Play ietveros, RRP cena PS5 Digital ir 449€, Blu-Ray 549€