hugurrishugurrisgrupāFīču pieprasījumiFīču pieprasījumi2022. g. 5. jūl. 11:41

Pāris fīču pieprasījumi:

  1. Gribētos redzēt sarakstu ar biedriem, kas ir tiešsaistē; uzrādīt online biedrus sidebar, vai pie ierakstiem - konta profila bildes pievienot zaļu ikoniņu (kas parāda, ka attiecīgais biedrs ir tiešsaistē)
  2. Pievienot iespēju pie ierakstiem/avīzēm "pateikties autoram ar Dālderiem par rakstu" (var to izdarīt caur profilu etc., bet ieviešot to pie ierakstiem būtu ātrāk/ vienkāršāk un foršāk?)
  3. Pievienot pogu: "Dalīties" pie ierakstiem/ avīzi.

Screenshot 2022-07-05 at 11.27.56.png

  1. Pievienot pogu: "Ziņot par ierakstu/ avīzi" un notifikācija aiziet līdz Str moderatoriem.
  2. Parādīt top 3 apbalvojumus pie segvārda (kurus tu pats vari izvēlēties, kurus gribi izvcelt), kuri uzrādīties ierakstos/avīzēs. Par piemēru var paņemt no Reddit.

Screenshot 2022-07-05 at 11.34.18.png

  1. Pievienot pogu: "Back To the top", pie ierakstiem/ avīzēm.

Par 1. punktu, es vēlētos izvairīties no online statusa rādīšanas, jo tas ne vienmēr parāda patiesību un citreiz uzdzen papildu stresu. Tā ir ir svarīga informācija čatošanas platformās, bet, manuprāt, nesvarīgi šeit.

Ir iespēja "ziņot par ierakstu", tas neparādās uz saviem ierakstiem un full site moderatoriem.

Kā šī "dalīšanās" funkcionalitāte darbotos?

@marcis Ar pogu "dalīties" biju domājis, ka varu iegūt fixed linku uz ierakstu (dalīties un sheirot citiem, ārpus STR), jo pagaidām izskatās, ka nevar to izdarīt un viss ir bez sadaļas uz to ierakstu.

Tobiš, kad Tu komentēji šo rakstu, atnāca paziņojums un varēju nokļūt uz to ar šo linku: https://strike.lv/post/5f89f7fb-352d-4b6a-ae04-6ce655027f7c#comment-bd24d03d-fa5b-4c7b-904b-f63a88b048c3 bet šo linku es nevaru iegūt bez notifikācijas saņemšanas vai kā citādi, ja nekļūdos right?

Nevaru uzspiest uz attiecīga ieraksta un iegūt linku.

Atsaucēm būtu daudz labāk, ja varētu iegūt linkus uz visiem ierakstiem, bet tas laikam skan pēc fukt up.

@hugurris Skaidrs, šāda lieta jau ir todo sarakstā. Pagaidām izmanto atsauces linku, spiežot uz "ieraksta laika", tas atvērs ierakstu atsevišķā lapā, kur tad arī ir pieejams ieraksta url.