boomixboomix2023. g. 9. okt. 18:02

Hey! Nesen ar draudzeni sēdējām SS'ā un piefiksējām, ka mums patīk minēt cenas dzīvokļiem un mašīnām, jo brīžiem tās ir neadekvātas vai arī mēs paši vienkārši tirgu nepāzinam😃
Tas manī raisīja ideju, varbūt jāizveido tāda browser spēlīte, ko mēs ar draugiem varētu uzspēlēt. To arī pāris dienu laikā izdarīju. Šobrīd jau izveidots multiplayer, viss sadalīts, tā ka viena spēle ir 10 raundi, un vienam raundam max 60 sekundes. Izviedotas arī kategorijas vairākas pēc pieprasījuma, un vēl pāris lietas procesā.

Jau pagājusi nedēļa kā esmu to publicējis, paspēju tikt Latvijas reddit pašā augšā, izreklamēts Radio Pieci, StarFM, un arī kursorā dabūju rakstu.

Tie kas grib izmēģināt, nekādu reklāmu un reģistrāciju: https://minicenu.lv .

Šeit arī bildīte, kā tā minēšana izskatās. minicenu.png

Protams, kods tur nav pats drošākais, cenu var redzēt network tabā, bet nu ta kā man tur nav nekāds tops vēl izveidots, lai jau arī ir. Bet nu ja izmēģini, pasaki, kas patika, kas nepatika, un pie kādiem procentiem tiki un varbūt ir kāds ieteikums.

Cheers

MarcisbeeMarcisbeestr2023. g. 9. okt. 18:11labots 2023. g. 9. okt. 19:14

Super! Ļoti patīk redzēt pašmāju spēlītes. Noteikti ar sievu uzspēlēšu 👍🏼

@marcis Kā patika? Kādas atsauksmes?

@boomix Multiplayer vēl nav sanācis izmēģināt, bet single player tīri interesasnti un smuki uztaisīts 👍 Mans secinājums ir, ka es nepārzinu tirgu tik labi 😆

Šis labs, vakar uzspēlēju ar draudzeni šo un izrādās esam kaut cik precīzi 71% 😅

@drejzlv Prieks ka patika, un īstenībā, tas ir diezgan labi. Līdz 90% gan ir nereāli tikt.