EkingEking2021. g. 13. janv. 23:20

Iedomājies, ja grāmatvedis atnāktu, uznaglotu māju, pateiktu, ka esot ļoti lepns ar to, un, smaidot tev ģīmī, ņemtu no tevis naudu, bet tev, neskatoties uz to, ka reizēm savā jaunajā mājā nevari pat ieiet pa durvīm, nemaz nerunājot par citām nepilnībām, būtu jāpieņem vispārīga un neko neizsakoša apņemšanās, ka šis grāmatvedis tavu māju kādreiz salabos, un jānorij viss pasaules rūgtums. Tas, kādā stāvoklī spēle bija, viņiem bija labi zināma vēl pirms izdošanas dienas. Nevajag tagad pļūtīt integritāti iedvesmojošus un cieņu pret patērētāju apliecinošus tekstus. Tas, kādēļ spēle tika izdota tādā stāvoklī, ir reducējams līdz naudai.

Es tieši atceros, ko iepriekš teici par CDPR podkāstos, ka viņiem ticēt nevar un tādi paši AAA apčakatērāji (rupjāks vārds tika lietots) vien esot. Kā savos Epicos Witcheram 3 paceļ cenas, lai nebūtu atlaide 10 euro, pārliek iznākšanas datumu. Tā vien ir kā iepriekš paredzēji, ticēt nevar nevienam, it sevišķi AAA izdevējam. Es izgāju pilnībā CP 2077 ar dažādiem nobeigumiem, papildus kvestiem un atvērtām pasaules aktivitātēm. Es atvainojos, tik kļūdainu spēli neesmu vēl spēlējis, pieredzēju vairāk kā 30 crashus, game breaking glitchus u.t.t. Disku nopārdošu, nevēlos vairs nekādu atjaunināto Cyberpunku next-genā spēlēt. Ticēt nevar šiem biedriem, pilnībā Tev piekrītu.

Teikšu kā ir, nauda džekiem urīnu sadzina galvā. Redzēs kā vēl beigsies tā visa akcionāru maldināšanas tiesas prāva. Es no savām akcijām atbrīvojos, domāju ka kompāniju sagaida grūti laiki...