MarcisbeeMarcisbeestrgrupāStrike ChangelogStrike Changelog2022. g. 14. jūn. 09:19

Iepirkties vai neiepirkties

Jauns Strike atjauninājums ir klāt ar foršām lietiņām. Galvenokārt ir ieviesta Strike virtuālā naudiņa, ko sauksim par dālderiem un veikals, kurā tos var tērēt.

Dālderi

Tā ir naudiņa, kuru iegūst saņemot pieredzes punktus, attiecīgi 1 punkts ir 1 dāldera vērtībā. Punktus (līdz ar to arī dālderus) var iegūt veidojot ierakstus, komentārus, saņemot reakcijas un sekotājus. Var būt atsevišķi gadījumi, kuros tos varu ieskaitīt kā kādu apbalvojumu.

Tos šobrīd var tērēt Strike veikalā.

Strike veicis

Tā ir vieta, kurā var iegādāties ko vērtīgu par iepriekš minētajiem dālderiem. Šobrīd pieejamās preces ir profila cepures, kuras var uzvilkt. Tās parādās visā Strike lapā uz Tavas profila bildes.

Cepures zīmēju es pats, tikai un vienīgi priekš Strike. Tā kā tās ir unikālas un nekur citur internetā nav atrodamas. Pieejamais klāsts tiks samērā regulāri papildināts.

Drīzumā būs iespējams iegādāties arī citas profila un ierakstu kosmētiskas, kā arī būs pieejamas kādas reālas spēles. Tā kā dālderu vērtībā neietilps tikai profila uzlabošana.

Vairāk info par veikalu.

Citi uzlabojumi

  • Jauns sasniegums: "Cepuriņš";
  • Iespēja profila iestatījumos izvēlēties kādu no jau piedāvātajiem avatariem;
  • Komentāru pieredzes punkti tagad skaitās pareizi.

Ceru, ka šis atjauninājums patiks, jo pie tā cītīgi tika strādāts! 🎉


Ieteikumu vai atrastu kļūdu gadījumā, droši dodies uz Ieteikumi Strike grupu un izveido ierakstu tajā.

Pamanījos šo fīču ieraudzīt pirms šis raksts tapa. 😅 Bet nu ideja ir super! Lieliski pastrādāts. Tagad lietotājiem būs lieks iemesls būt aktīvākiem un līdz ar to tiks arī atalgoti. 👏

@drejzlv Paldies! Sievai palūdzu izdomāt pāris cepures ko es varētu uzzīmēt, sieva pēc brīža bam - iesniedza man A4, pilnu ar skicēm, kopā 42 cepuru skices 😅 Būs ko pasvīst!

@railman0z Piekrītu! Vēl domāju, ka varētu kādu dālderu konkursu katru nedēļu, kur ja nedēļas topā esi pirmais pēc aktivitātes, tad saņem X dālderu summu. Tas būtu kaut kas interesants? 😏