hugurrishugurris2022. g. 30. jūn. 13:31

Animoca Brands un Grease Monkey Games ļauj pieteikties uz whitelist priekš blokķēdes spēles - Torque Drift 2. Officiāla spēle sadarbībā ar Formula DRIFT.

Fantastisks autosports kopā ar blokķēdes tennoloģiju.

Torque Drift 2 - Cinematic Reveal Trailer

Strike biedri, esat gatavi blokķēžu geimingam? 😏

Whitelist ir priekš early NFT mint, spēli paredzēts izlaist 2024.gadā. Es nezinu, NFT is kinda scam...

@hektors Kas zina, kas pēc diviem gadiem notiks, zinot to, ka blokķēžu tehnoloģija, NFT un PlayToEarn modelis attīstās ļoti strauji.

Vai NFT bums nav jau beidzies un visi, kas ieguldijas lēnām attopās beigās aplauzti?

hugurrishugurris2022. g. 1. jūl. 11:17labots 2022. g. 1. jūl. 11:17

@drejzlv Bums un haips ir viena lieta, bet tehnoloģija un attīstība ko ar NFT, blokķēdī un blokķēdes geimingu varēst panākt ir cita lieta.

Lielākā daļa domā, ka ja kriptotirgus ir lejā; tas nozīmē, ka kriptovalūtas un blokķēde ir mirusi/ bija piramīda. Kad tirgus ir atpakaļ ierindā un sasniedz nākamo ATH (all-time-high), domas mainās ļoti strauji un atkal visi priecīgi.

Varbūt pašlaik blokķēdes pielietojums nav tik izplatīts, un tehniskie risinājumi nekonkurē ar noteiktu X lietu, bet uzskatu, ka tas pavisam noteikti nākotnē mainīsies.

Papildus, aplauzti jūtās tie, kas iegādājas NFT, kuriem nav nekādas vērtības, nav utility, nav mērķu tālāk attīstīt to. Tiem NFT projektiem kuriem ir vismaz kāds utility vai backgrounds/ spēle, kur jau vēlāk pielietot to NFT ir pavisam cita situācija un nav tik traģiski.