DJkikisaDJkikisa3. sept. 13:03

Un tad visi brīnās kāpēc uz Xbox spēles neiznāk normālas

DrejzLVDrejzLV3. sept. 17:14labots 3. sept. 17:22

@djkikisa pie Tevis jāvēršās pēc daily Xbox devas, kur Tevi sāpina Microsoft

Tad kā tur īsti ir? Sākumā stāsta ka neplāno izlaist uz Xbox vienlaicīgi ar PS5/PC, un tagad saka, ka spēle jau gatava, bet MS neatbild? 🌝 Italian Soulsike Enotria: The Last Song was initially set to release in June, however developer Jyamma Games has announced it is pushing that date back a nudge.Italian Soulslike Enotria: The Last Song delayed, avoiding Elden Ring DLCItalian Soulsike Enotria: The Last Song was initially set to release in June, however developer Jyamma Games has announced it is pushing that date back a nudge.www.eurogamer.net

DJkikisaDJkikisa3. sept. 17:36labots 3. sept. 17:41

@drejzlv viņi jau sen sūdzas ka MS neatbild mēnešiem lai var izlaist tāpēc laikam zb un iespējams ne izlaidis vispār. Bet nu pašlaik ir indifined delay jeb kad Xbox izdomas atvērt email un atbildēt. + plāni izmainījās jo negribēja izlaist vienlaicīgi ar elden ring dlc. Bet šoreiz uz Xbox kavēsies vai vispār neiznāks tīri dēļ Xbox attieksmes un kā atbild devs

DrejzLVDrejzLV3. sept. 17:59labots 3. sept. 17:59

@djkikisa kaut kā neiet kopā rakstā minētais, par to, ka vairāk kā pirms pusgada viņiem nebija nekādu plāno izlaist spēli uz Xbox platformas ar to, ka tagad publiski netīrā veļa jāmazgā un jāčīkst sabiedrībai, ka viņiem spēle jau gatava, bet viņiem neviens neatbild no MS.

@drejzlv nav vienīgie dev kuri sūdzējušies par lēno Xbox kustību sakarā ar spēlēm. Taspats populārais Palworld sūdzējās ka MS lēni atbild uz patches.

Apstiprinājums no MS par Wu Kong, ka ne Xboxa vainas dēļ neiznāca spēle tieši uz Xboxa platformas

DJkikisaDJkikisa4. sept. 12:49labots 4. sept. 12:50

@eking aka maksāja vairāk Sony. Same kā ir ar stalker no MS puses. Tiesa gan stalker devs sāk smagi nožēlot ka paņēma naudu no MS dēļ series S

DrejzLVDrejzLV4. sept. 13:03labots 4. sept. 13:04

Par Stalker viss ir skaidrs, jo spēle iznāk gamepass. Bet te runa ir par shady practice, kur saka - ar Xbox ir problēmas, tāpēc spēle neiznāk, bet izrādās nauda nolocīta, lai viņa neiznāk 🙂

DJkikisaDJkikisa4. sept. 13:36labots 4. sept. 13:42

@drejzlv šaubos, jo kā jau teicu daudzi dev sūdzas par to cik ilgi atbild and shit. Un es MS says uzticos mazāk nekā no īsta game dev. Daudzi dev izvēlas skipot Xbox dēļ series s, bet ja vēl dabū extra cash par to ko darīt jau taisījās vēl jo labāk. Starfield jau ar bija plānots PS exclusive, jo kad bethesda kad paprasīja Sony maksāja kamēr Xbox teica nevajag, bet beigās nopirka visu studiju. FF7 remake būtu uz abām konsolēm, bet kad square enix prasīja naudu spēles izveidei tikai Sony deva. Ms teica mums to nevajag.

@djkikisa lai arī kā tur būtu, neviens nav balts un pūkains, visiem ir kaut kādi deal'i aiz muguras uztaisīti, argumentu nav par to, ka Series S konsoļu pāaudzi sačakarēja, jo visu laiku spēļu izstrādātājiem jāpielāgojās, es pats šo uz savas ādas izbaudīju, kad ātri vien pārgāju uz Series X.

Redzēsim kāda būs nākošā pāaudze, bet skaidrs ir viens, pašlaik PS5 Pro nevienam nav vajadzīgs, un šaubos, ka Xbox kaut kur pazudīs.

@drejzlv Xbox cik lasu taisas aiziet no konsoļu tirgus kā ražotājs, viņi taisās taisīt ko līdzīgu kā agrāk Steam gribēja ar savu steam os.

Neviens nekur neies. MS plāno izlaist nākamo Xboxu, Epic un Steam konslosi-hibrīdu jau 2026.gadā

@eking Kā jau teicu, viņi netaisīs vairs konsoli. Bet mini PC ar apgrieztu windows.