Goodman2576Goodman25762023. g. 21. nov. 20:55labots 2023. g. 23. nov. 19:17

Epic veikalā ir 33% atlaide spēlēm virs 14,99 eiro + dubultais cashback. Iesaku šo to paķert, Melnā piektdiena spēkā līdz 28.novembrim... Piemēram man sanāca sekojošs deals: Alan Wake 2 + Fort Solis + Invincible = kopā izmaksāja 70,32 eiro + cashback atnāks atpakaļ 7,04 eiro ko izmantot kādas nākamās spēles pirkšanai. Faktiski sanāk, ka šīs trīs spēles tīrajā izmaksā 62,92 eiro. Manuprāt Episks deals :)....

Epic veikalā var dot ko grib neko nekad nepirkšu, nav vērts.

@djkikisa hmmm zinu, ka nav labākais veikals/serviss, bet nu deals ir deals :), es tā īsti nesūdzos par to ko esmu tur līdz šim iegādājies, viss darbojas tīri labi... Varbūt vari padalīties kāpēc tik negatīva pieredze?

@goodman2576 Es nekad neatbalstīšu exclusivity deals uz PC. Un Epic games to sāk darīt ļoti bieži. Neskaitot to ka ļoti liels % akciju pieder Ķīnai, kas ir extra risky ar mūsdienu politisko situāciju.

@djkikisa Nu jā, nav tik tīri kā STEAM, bet cik saprotu tad % ko ietur no citiem spēļu izdevējiem ir krietni draudzīgāks nekā STEAM, tāpēc arī gala cena ir patīkamāka un var atļauties lielākas atlaides. Lai gan cik tur ir corporate discount ietekme jau nezinām. Ja pelna miljardus no Fortnite u.c. ekskluzīviem tad var arī klientu bāzes paplašināšanai akcijā kaut ko tirgot par pašizmaksu..... Bet es respektēju tavu nostāju jebkurā gadījumā.