TrancaMaansTrancaMaansgrupāIepazīstini ar seviIepazīstini ar sevi2022. g. 9. sept. 19:04

Sveicieni arī no manis. Paskatījos un padomāju - es tak neesu ar sevi sīkāk iepazīstinājis. Esmu 40 gadus vecs Jānis no Bauskas, sīkāk stāstot, tas jau būs no GDPR plauktiņa. Es gribētu sevi saukt par spēļu entuziastu, kas izgājis daudz un dažādām geimera stadijām cauri. Sāku ar konsolēm ap 90tajiem gadiem, tad bija PC bajāra laiki un atkal ir nonākts pie saknēm un pamatā spēlēju spēles uz konsolēm, kur arī ir iekrājusies pamatīga kolekcija. Virs 1700 spēlēm fiziskā formātā priekš 14 dažādām konsolēm un no tām tuvu 1000 dažādas spēles uz PS4 konsoles, kas iespējams viena no iespaidīgākajām kolekcijām šai konsolei LV ietvaros. Ikdienā strādāju IT, programmatūras izstrādē par testētāju, jau vairāk kā 17 gadi. Patīk zinātniskās fantastikas filmas, komēdijas, vesturiska ievirziena un arī dokumentālās filmas. Daudz laika pavadu ar saviem bērniem. Pateicoties Strike.lv tiku pie vienas no konsolēm ko ļoti ļoti gribējās (14tā dažādā konsole manā kolekcijā), bet nebija dažādu vajadzību dēļ iegādāta. Spēles kolekcionēju pamatā tādas, kuras pats gribu spēlēt, un tās kuras man neinteresē praktiski nav manos plauktos. Tagad pamatā spēlēju spēles uz Switch un PS5. Iemīļotākie žanri ir, dažādas sacensību-braukšanas spēles, co-op spēles (Borderlands tipa spēles, Sniper Elite utt), šmupi utt utjp. Daudz eksperimentēju ar mazāk zināmām spēlēm, cerībā atrast kādu hidden gem. Tas tā dažos teikumos par mani.

Nespēju pārstāt priecāties par to cik veiksmīgi balva iekrita pareizajam cilvēkam 🤩 Man gan radās jautājums - pēc kāda principa spēlē cauri savam backlog?

Spēlēju pēc iekšējām pašam nezināmām sajūtām, vai ja kādai co-op spēlēm kāds no spēlēšanas draugiem ir parādījusies vēlme saspēlēties kopā un tad kopistiskie virtuālie prieki var sākties :). Daļu spēļu ko ļoti ļoti gribu izspēlēt to day-0 spēlēju, kas protams nav pati spožākā ideja. Bet tā visā visumā nav noteiktas sistēmas kā ko spēlēju, tīri pēc iekšējām sajūtām.

Switch kalpo godam :) Pat sievai ir vēlme kko paspēlēt uz tās iekārtas :)

Virs 1700 spēlēm fiziskā formātā priekš 14 dažādām konsolēm

Tam jābūt jaudīgam spēļu plauktam, kur/kā uzglabā visas šīs spēles?

TrancaMaansTrancaMaans2022. g. 10. sept. 21:07labots 2022. g. 10. sept. 21:08

Skapjos lai saulē aizmugurītes neizbalē - ļoti saudzīgi un ar cieņu izturos pret spēlēm. Vairāk draudzējos ar IKEA Billy skapju sistēmām.