MarcisbeeMarcisbeestr2022. g. 8. aug. 17:23

Tā kā kādu laiciņu nav notikuši ievērojami lapas update, vēlējos nedaudz pacelt mini tēmu par to. Strike cenšos maksimāli turēt atvērtu un lietotāju bīdītu - ja ir kāda fīča ko vēlies, droši vari to ieteikt/pieprasīt, lai padarītu dzīvi interesantāku. Darāmo darbu saraksts tiek turēts un visi piepresījumi ir sarakstā. Tai skaitā fīčas, ko esmu ieplānojis un par to paziņojis.

Viena no tām ir uzdevumi (quests), pie kura pašlaik strādāju un tas paņem daudz vairāk domājamās enerģijas nekā citas fīčas. Ar sievas palīdzību, beidzot esam gandrīz izkaluši visu shēmu kā tas varētu darboties un gaisma tuneļa galā jau ir redzama.

Pateicoties šai fīčai, kas kā akmens veļas man līdzi + mentālās enerģijas izsīkums pēc darba, šo visu procesu ir paildzinājis. Bet tā kā gandrīz viss ir izplānots, varēšu pieķerties pie šīs fīčas būvēšanas kuru katru dienu.

Šobrīd gan nedaudz mentālā baterija jāatjauno, parūcinot savu video karti.

Nepārdedz! Been there done that..

@nice1 Tā bēdīga sērga. Pārdegšana nav mans mērķis, tāpēc cenšos arī atpūstie pa starpu

Pāris idejas:

Pie vārda ieviest 3 rezervētas ikoniņas, kas tiek ģenerētas no dažādām lietām (Ieslēdzams profila setingos pēc katra lietotāja vēlmēm) Pirmais ir vērtība stilizēts cipariņš, kas tiek rēķināts no vērtīgāko lietotāju saraksta Otrais ir Vērtīgākais sasniegums (sasnieguma ikoniņa) lapā. Trešais ir līmenis no profila (kur to varētu iespējams pārdēvēt sava veida pakāpes.)

Otrā lieta: Pie spēlēm papildus iespēja ([Ir kolekcijā], kur pie profila varētu redzēt šāda veida sarakstu kuras tad ir atzīmētas kā kolekcijā esošas.)

Trešā lieta: Pie spēlēm ļaut lietotājiem no strike.lv dot arī savu vērtējumu (, būtu kā viena no aktivitātēm sociālajā vietnē)

Ceturtā lieta: Rakstus ļaut atzīmēt - un no profila varētu ātri tikt uz to rakstu sarakstā, līdzīgi kā ir "komentāri", "grupas" utt.

Tas tā protams pats izvētē šādu lietu vajadzību. Bet man šīs liktos noderīgas. Iespējams vēlkādam :)

@trancamaans Par visu domāju - varētu realizēt, bet pirmo jābūt piesardzīgam, vairāku iemeslu dēļ, bet kaut ko līdzīgu iespējams varētu 👍

@marcis Es tik idejas paģenerēju, nav jau ka jātaisa. :) Es saprotu, ka dažādi šādi joki var lieki resursus noēst vai nevajadzīgi izmantot...

Bug reports: Ja ir bijis ielikts raksts, kāds ir komentējis un tad autors rakstu dzēš - pie notifikācijām uz šī komentāra nospiežot, saka: Kautkas nogāja greizi.

MarcisbeeMarcisbeestr2022. g. 10. aug. 07:41labots 2022. g. 10. aug. 07:42

@trancamaans Jā, tam notifikācijās nemaz nebūtu jāparādas 🤔