SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

The Last Campfire iznāks šovasar

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 18. marts 10:31
The Last Campfire iznāks šovasar

The Last Campfire iznāks šovasar

No Man’s Sky veidotāju jaunākais projekts


Dažu pēdējo gadu laikā kosmosa izpētes fani ir iepazinušies ar studiju Hello Games, galvenokārt pateicoties No Man’s Sky. Protams, mēs atceramies No Man’s Sky neveiksmīgo startu, bet pēdējo gadu laikā projekts mainījās uz kvalitatīvo pusi.

Kopš 2016. gada Hello Games regulāri veido atjauninājumus No Man’s Sky, kam joprojām ir studijas galvenā uzmanība.

Tomēr slepeni fonā neliela daļa no komandas strādāja pie citas skaistas spēles. The Last Campfire ir vairāku tās locekļu ilgu gadu darbs, veidojot māksliniecisku vienspēlētāja piedzīvojumu. Rezultāts izskatās kā animācijas filma un piedāvā emocionālu pieskaņu.

Galvenā varone Ambera ir iesprostota mīklainā vietā, meklējot jēgu un ceļu uz mājām. Tās centrā ir stāsts par cerības atjaunošanu bezcerīgā pasaulē.

Hello Games joprojām ir maza studija, taču tā spēj būt radoša un veidot intīmu projektu. The Last Campfire tiks izdota šī gada vasarā platformām PlayStation 4, PC, Xbox One un Nintendo Switch. Vairāk par spēli var uzzināt šajā lapā.

Izskatās sirsnīgi, skumīgi un, protams, ļoti aizraujoši Tiem, kas neatceras bēdīgo startu, kas bija noticis?

@kukuliitis Bija tā, ka No Man's Sky bija vāja pašā startā, kas ļoti atšķiras no reklamētā gala produkta. Nebija solītā daudzspēlētāju režīma, pasaules bija lielas un nepārdomātas, bija ļoti daudz kļūdas, RPG un kvesti nestrādāja kā nākas. Šons Marejs (Sean Murray) bija pat saņēmis tiesas pavēsti par nepatiesu reklāmu un gala produkta atšķirību no reklamētās spēles. Pēc neskaitāmiem uzlabojumiem un labojumiem, No Man's Sky ir kļuvusi par augstvērtīgu spēli. Es nospēlēju spēles startā ap 25-30 stundām.

@Eking Es tikai pirms brītiņa atklāju to, ka jaunumu ikoniņa parāda arī jaunumus foruma biedru aktivitātē, upsssss. Neņem ļaunā divu mēnešu novēlotu atbildi, ja tas vien ir iespējams. Katrā gadījumā, paldies, ka atbildēji! Šāds akmeņains starts tik tiešām varētu atstāt nepatīkamu pēcgaršu mutē, ieraugot tā paša izstrādātāja citus projektus. Tad jau cerams, ka galu galā noslīpētā gala kvalitāte būs tas aspekts, kas pārmantosies jaunajā projektā!

@kukuliitis Lieliski, ka apgūsti jaunu funkcionalitāti, kas parāda jaunumus biedru aktivitātēs. Par projekta kvalitāti varēsim spriest vasarā, cerēsim, ka jaunais projekts neradīs vilšanos. Iespējams, ka Hello Games izlaidīs kvalitatīvu spēli un būs mācījušies no iepriekšējās pieredzes.