SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

KO SPĒLĒJAM LIELDIENU BRĪVDIENĀS? #7

Goodman2576Goodman25762020. g. 11. apr. 09:08
KO SPĒLĒJAM LIELDIENU BRĪVDIENĀS? #7

KO SPĒLĒJAM LIELDIENU BRĪVDIENĀS? #7

Speciālizlaidums un formāta maiņa :) Turpmāk aprakstīšu ko interesantu izdevās uzspēlēt pa brīvdienām nevis ko plānoju. Atjaunots....


Ir pienākušas Lieldienu brīvdienas ar ko visus arī apsveicu. Neliela formāta maiņa žurnālam, vairs nemēģināšu uzminēt ko spēlēšu, bet gan padalīšos ar iespaidiem par interesantāko un jautrāko ko būs izdevies uzspēlēt pa brīvdienām. Līdz ar to žurnāls tiks regulāri atjaunots brīvdienu laikā, vai arī uzreiz izveidots pēc brīvdienām. Laipni lūgti dalīties iespaidos un apmeklēt žurnālu vairākas reizes...

Vakar varonīgi pabeidzu Wolfenstein: The New Order - sen nebija tik jautri pašķaidījis ļaunos :))))... Ir doma iziet visu jaunāko šo spēļu sēriju. Nākamais rindā Oldblood, kas man pavēstīs par notikumiem pirms New Order un kopā ar brutālo Blazkowicz (galvenais varonis) atgriezīs vecajā labajā The Castle of Wolfenstein.

Vēl konstatēju ka monopols ir tīri spēlējams arī digitālā formātā - iemēģinājām ar dēlu uz PS4 un man patika, var visa ģimene spēlēt kaut ar vienu kontrolieri un var ar draugiem on-line arī spēlēt.

Turpinu intensīvi rallijot kā arī dzīt pa līmenim uz priekšu Devil May Cry 5

Vēl nedaudz beidzot pieķēros CONTROL uz PS4... patika, bet jau jūtams kā PS4 SLIM nevelk.... kārtīgs framedrops eksploziju brīžos, tā vien gribas sagaidīt PS5, lai varētu uz 4K brīvi uzspēlēt, bet kopumā spēle man patīk.

Izspēlēju arī meditatīvo The Flower... nu tiešām tāda relaksējoši meditatīva spēle, bet labi ka īsa :))))...

Vēl iesāku DIRT 2, kas šomēnes nāk PS+ komplektā, nu labs rallijs bet atkal jau lai sasniegtu 60 fps nākas ziedot grafiskos labumus un salīdzinot ar PC versiju protams PS4 SLIM izskatās tā drusku izplūdusi :)... Tomēr tas nemazina izjūtas.

Protams CSR2 uz mobila nedaudz katru dienu tiek paspēlēts, kā arī Game Of Thrones Winter is Coming turpinu ikdienas rutīnā uzlabot savu pilsētvalsti :) un darīt visādas blakus lietas.

Laiku turpina zagt arī TV seriāli kā The Man in the High Castle (esmu 3 sezonā) un Carnival Row, kura mani patīkami pārsteidza. Ja pirmā ir alternatīvā vēsture kas apskata situācija ja 2.pasaules karā uzvarētu Nacisti un Japāņi un sadalītu ASV savā starpā (Rufus Sewell), tad otrā ir Tvaikpanka pasaulē ievietota pasaka pieaugušajiem (Orlando Blūms).

Nedēļas nogalē galvenokārt spēlēju Brain Training uz Switch, ilgi sēžot pie sudoku. Protams, turpināju nolāpīto Asphalt 9, mēģinot atslēgt abus pēdējos Lamborghini, kas man trūkst. Iegādājos Ride 3, mazliet paspēlēju un secināju, ka tagad (salīdzinājumā ar iepriekšējo daļu) bez braukšanas palīdzības motociklus ir grūtāk savaldīt. Tas nav slikti, tikai parāda, cik daudz man vēl ir jāmācās. Turpināšu lēnām doties arvien dziļāk karjeras režīmā.