SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

ko spēlējam vasaras brīvdienās jūlijs-augusts? #10

Goodman2576Goodman25762020. g. 2. aug. 22:27
ko spēlējam vasaras brīvdienās jūlijs-augusts? #10

ko spēlējam vasaras brīvdienās jūlijs-augusts? #10

Spītējot labiem laika apstākļiem un laiskajam vasaras atvaļinājumu laikam, tomēr šo to izdodas uzspēlēt.


Sveiciens visiem STRAIKERIEM brīnišķīgā vasarā. Neskatoties uz siltajām un saulainajām dienām tomēr turpinām spēlēt dator/video spēles arī vasarā. Tad nu izlaižot jūliju, kad laiskošanās pie ūdeņiem ar garšīgu latvju alutiņu prevalēja pār virtuālām izklaidēm, tomēr nolēmu pārvarēt slinkumu un padalīties ar to ko izdodas paspēlēt šajā siltajā vasaras periodā un ceru ka padalīsieties komentāros ar to ko Jūs spēlējat vasaras vakaros un retajās lietus dienās :)))). Jāsaka godīgi, ka lielāko laika daļu veltu YAKUZA seriālam, kā rezultātā esmu nonācis līdz 5 daļas vidum. Iegādājos arī Judgment un iemēģināju un jāsaka ka noteikti pieķeršos pēc 6 Yakuzas piebeigšanas. Tā kā 7 daļu Like A Dragon Eiropā sola novembrī, tad laika būs gana. Jūs jau nojaušat, ka pamatā spēlēju PS4, jo dēls ir ļoti nopietni okupējis PC un lielākā spēļu pieredze šajā periodā uz PC notiek ar viņa acīm un izjūtām. Yakuza seriāls komentārus neprasa, kaut kas šajā seriālā ir tik pievilcīgs, kas ļauj iegrimt stāstā visā pilnībā tā ka negribas pārtraukt spēli. Starp Yakuzēšanu, pieķēros arī Ratchet un Clank spēlei, lielā mērā pateicoties PS5 spēļu prezentācijā kurā demonstrēja nākamo R&C sēriju Rift A Part. Lieliskā arcade jump and hit spēle uzjautrina un priecē ar labi nostrādātu vizuālo un audiālo tēlu. Palicis pēdējais līmenis. Tā kā spēlēju uz PS SLIM, tad šobrīd negribas turpināt nevienu iesākto AAA spēli, kā Control vai Death Stranding vai Days Gone. Pat SpiderMan DLC nav 100% iziets, jo gribas sagaidīt PS5 un izbaudīt 4K kvalitāti. Līdz ar to arī Ghost of Tshusima un Last of Us P2 pagaidām neiegādājos - cīnos ar kārdinājumu :))))... Laiku pa laikam spēlēju GT Sport.

Ar PC savukārt ir tā, ka turpinu HALO, kā zināms HALO 3 jau ir pieejams Master Chief Collection ietvaros, bet es vēl neesmu piebeidzis Halo 2. Šodien ar dēla acīm iepazinu F1 2019 - XBOX Game Pass for PC pienesums.... izskatās ļoti labi un spēlējami. Vēl tāds jaunums kā Grounded - spēle kurā iejūtamies stipri samazinātu cilvēku ādā, kuriem jāizdzīvo savā dārzā ar lieliem kukaiņiem un citiem dzīvniekiem. Man jau no pirmsākumiem nelikās īpaši aizraujoši, bet dēls pāris dienas iegrima pilnībā, tātad secinājums - jaunākai paaudzei tīri labi patika - man vien atsauca atmiņā ļoti sen lasītu Jāņa Larri grāmatu "Karika un Vaļas neparastie piedzīvojumi" :) Attēla apraksts. Vēl no Indie spēlēm pieejams ir Carrion - kur jāiejūtas citplanētu organisma lomā, kurš atriebjas par eksperimentēšanu uz sevi un sāk asiņaini galināt visus humanoīdus :)))... vēl noteikti jāizmēģina - izskatās "jautri". Vēl dēls pievērsa uzmanību tādai spēlei kā Skater XL - kas šobrīd ir labākais un grafiski smukākais pieejamais skrituļdēļošanas simulators, ar ļoti daudz modifikāciju iespējām.

Visiem jauku augustu - baudām vasaru un gaidām jaunas ziņas par PS5 un X Box Series X un S pre-orderiem, fināla cenām un spēlēm.... cerams, ka baumas par GOD Of WAR 2 piepildīsies jau 6. augustā.....

Šobrīd cenšos 100% iziet Hitman 2. Katrā līmenī mēģinu atrast katru iespējamo mērķa nogalināšanas veidu. Ar nepacietību gaidu Hitman 3.