SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Spēļu abonēšanas servisi - vai ir tā vērts? #2

Goodman2576Goodman25762020. g. 23. okt. 19:15
Spēļu abonēšanas servisi - vai ir tā vērts? #2

Spēļu abonēšanas servisi - vai ir tā vērts? #2

UPLAY+


Labdien. Kā jau iepriekšējā žurnālā solīju, šoreiz aplūkosim Ubisoft spēļu abonēšanas servisu UPLAY+ PC platformai. Uzreiz jāsaka, ka šī ir dārgākā izvēle no visiem aktīvajiem spēļu abonēšanas servisiem. Ir tikai viena iespēja par 14,99 EUR mēnesī, iegūt iespēju spēlēt visas UBISOFT izdotās spēles no pašiem pirmssākumiem. Tātad gadā 179,88 eiro, un nav nekādu alternatīvu maksāt mazāk uzreiz par gadu, kā tas ir vairumam citu servisu. Taisnības labad jāmin, ka COVID uzliesmojuma sākumā saņēmu viena mēneša 50% atlaidi, bet lai nesarežģītu stāstu neņemsim to vērā. Ko mēs iegūstam par šādu visai iespaidīgu summu? Neskaitot pieeju jau esošajai Ubisoft izdoto spēļu bibliotēkai ar 100+ spēlēm ar visiem DLC un add-oniem, jūs saņemat garantiju no pirmās spēles izdošanas dienas piekļūt spēles versijai ar visiem papildinājumiem. Attēla apraksts Tātad faktiski gaidot AC Valhalla, es jau tagad zinu ka saņemšu DELUXE versiju un visus nākotnes DLC ar to izdošanas mirkli bez papildus izdevumiem. Tagad paanalizēsim ko esmu ieguvis un vēl iegūšu 2020.gadā par samaksātajiem 179,88 eiro.

Might & Magic: Chess Royale, 29.janvāris - margināla spēle īpašiem faniem - neiedziļināšos, vērtējuma nav.

TrackMania, 1.jūlijs - labi zināmās arkādisko autosacīkšu un galvu reibinošos trašu jaunākā versija, vērtējums ap 10 eiro.

Hyper Scape 11.augusts - Ubisoft mēģinājums ielēkt Battle Royale žanrā. Jau atkal mani personīgi tā ļoti neinteresē, bet juniors novērtēja kā salīdzinoši interesantu un kvalitatīvu kaut vai salīdzinājumā ar Fortnite, tā kā 20 eiro varam novērtēt.

Watch Dogs: Legion, 29.oktobris - Malu malās izdaudzinātais sērijas turpinājums, nešaubos ka būs ne sliktāks par pārējiem un iespēja dažādot spēles stilu, iejūtoties jebkura Londonas iedzīvotāja lomā šobrīd šķiet vilinoša un interesanta. Ceru ka spēle būs nostrādāta un nelīdīs visādas āža kājas ārā. Jāņem vērā, ka Uplay+ versijā ietilps season pass (visi dlc + 4 varoņi uc.) un ultimate paka (3 varoņi un trīs maskas). Nedaudz satrauc jautājums cik tad varoņi kopā būs pieejami spēlē un cik paliks tikai iegādei caur transakcijām? Stabili 50 eiro manā vērtējumā. Attēla apraksts Assassin's Creed Valhalla, 10.novembris - Šo spēli ļoti gaidu jo esmu AC fans un jau tagad zinu ka spēlēšu ilgi un tā būs pirmās prioritātes spēle, kamēr vien nepiebeigšu līdz galam, kā tas bija arī ar Odyssey. Par spēles DLC un citiem papildinājumu labumiem @Eking jau rakstīja jaunumos. Kopumā dodu maksimālos 80 eiro par visu kopumā.

Immortals Fenyx Rising, 3.decembris - Skatos ka aktivitātēs @Eking jau ielicis pirmos iespaidus, jo Google Stadia jau bija iespēja notestēt šīs spēles demo. No tā ko es esmu sapratis, spēle būs krāšņs fantasy hack and slash gabals sengrieķu mitoloģijas pārpildītā atvērtajā pasaulē. Ņemot vērā, ka iepriekš tiek izdotas divas AAA spēles, liekas dīvaini, ka tik strauji seko šāda tipa jauns IP, bet izskatās pieklājīgi un gan jau būs arī jautri. Vismaz pirmās atsauksmes ir gana pozitīvas - dodam 40 eiro. Attēla apraksts Tas arī šogad viss un summa man sanāk 200 eiro - varu pilnīgi godīgi teikt ka abonements sevi atpelna :). Protams rēķinot tīro spēļu cenu to pilnajās versijās uz izdošanas brīdi, te salasīsies ap 330 eiro.

  1. gads šādā ziņā bija piepildītāks jo ieguvām 6 pilnvērtīgas spēles + remāsteru + VR spēli. Laikam jau atkal var vainot COVID :). Taču skatoties uz 2021.gadu pārliecības pagaidām nav, Jā FAR CRY 6 un Skull & Bones noteikti ir gaidītas, Raider Republic un PoP Sands of Time remasters arī būtu ok, Rollers Champions diez vai būs tas, kas mani aizraus, bet par Rainbow 6 Quarantine un Settlers precīzu datumu patreiz vēl nav. Attēla apraksts

Paldies par Ubisoft abonēšanas servisa ieskatu. Man personīgi, liekas, ka cena Ubisoft abonēšanas servisam ir par augstu cena. Es esmu kaut kāds Ubisoft fans un spēlēju katru viņu iznākušo projektu. Noteikti ievērtēšu Watch Dogs: Legions, AC Valhalla, Immortals Fenyx Rising un Far Cry 6. Taču visdrīzāk iegādāšos PS4 diska versijas.

@Eking Nu ja tu plāno spēlēt visas Ubisoft AAA spēles tad abonements ir laba izvēle, bet protams, ja kolekcionē disku versijas tad tā ir cita lieta. Spēles ir palikušas dārgākas, ja paskatās šodien uz Pre-order cenām tad 120 eiro jau deluxe versijas maksā. Abonementa cena faktiski ir tādā kā spēle ar atlaidi pēc kāda pusgada, tikai tu iegūsti to day one.... Nākošais ieskats būs par XBOX game pass for PC.. nu tas cenas ziņā protams ir fantastiski izdevīgs pasākums, bet redzēsim cik ilgi pēc jauno konsoļu iznākšanas, servisa cena paliks tikpat zema :)....

@Goodman2576 Man ir nedaudz savādāk, diskus iegādāšos un tad samainīšu. Vismaz Ubisoft cenas pagaidām ir iepriekšējā līmenī, tad jau manīs, kā cenas mainīsies pēc Far Cry 6. Tieši Ubisoft spēles ir tās kuras iegādājos diskos, izeju un samainu. Izņēmums ir Wildlands, AC Orgins un Odisseja ar Seasson Pass, kas iegādāti digitāli. No diskiem ir Rainbow Six Siege, AC Black Flag, The Division 2, BreikPoint, AC Remastered kolekcijā, pārējie Ubisoft diski ir pārdoti vai samainīti pēc iziešanas. Bet nu Tev noteikti izdevīgāks ir abonements. :)

@Eking, Jā es pilnībā esmu atteicies no fiziskiem diskiem uz PC kopš STEAM ir parādījies. Priekš PS4 sākumā dažus nopirku, jo nezināju kā būs ar iepirkšanos veikalā, bet tagad pilnīgi nejūtu vajadzību.