SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Cyberpunk 2077 izdošanas datums atkal mainīts

EkingEking2020. g. 28. okt. 10:44
Cyberpunk 2077 izdošanas datums atkal mainīts

Cyberpunk 2077 izdošanas datums atkal mainīts

Pārdomas par Cyberpunk 2077 aizkavēšanos


Parasti, ka tāda spēle kā Cyberpunk 2077 ir ierakstīta fināla versijā vai nonāk "zeltā", tas nozīmē visu iespējamo kavēšanos izbeigšanu. Parasti mēs saprotam, ka izstrādes process ir pabeigts un notiek izdevuma piegādāšana gan diska izdevuma, gan digitālā veidā.

Acīmredzot, tā tas nav Cyberpunk 2077 gadījumā, jo CD Projekt RED ir paziņojis, ka spēle ir aizkavējusies par 21 dienu. Cyberpunk 2077 jaunais iznākšanas datums ir 10. decembris. Cyberpunk 2077 tiks izlaista uz PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X | S un PC.

CD Projekt RED atzīmē, ka kavēšanās ir saistīta ar deviņu dažādu spēles versiju testēšanu, turklāt Cyberpunk 2077 ir jādarbojas arī nākamās paaudzes konsolēs, neskatoties uz PlayStation 5 un Xbox Series X | S atjauninājumu iznākšanu kaut kad 2021. gadā.

Cyberpunk 2077 aizkavēšanās vēsture:

Oriģinālais iznākšanas datums: 2020. gada 16. aprīlis; Pirmā aizkavēšanās: 2020. gada 17. septembris; Otrā aizkavēšanās: 2020. gada 19. novembris; Trešā aizkavēšanās: 2020. gada 10. decembris.

Acīmredzot, spēle ir tik ambicioza, ka pat pēc 8 gadu izstrādes, vēl aizvien nepieciešams to notestēt uz dažādām platformām. Manuprāt, šāda aizkavēšanās ir pieļaujama un labāk, lai gala versija iznāk tikai tad, ka tā ir gatava pēc izstrādāju domām. Tā arī šī gada novembris ir tik piepildīts ar dažādām jaunām spēlēm un jauno konsoļu iznākšanu, ka šāda aizkavēšanās ir pat vēlama.

Ir tikai viens mīnus, ka Cyberpunk 2077 oficiāli vairs nevar skaitīties kā šī gada spēles pretendents Game Awards ceremonijā. To atzīmē Geoff Keighley savā twitter ierakstā.

Much like Super Smash Bros. Ultimate a few years ago, Cyberpunk 2077 will first be eligible at next year’s Game Awards.

Rezumējot, Cyberpunk 2077 aizkavēšanās laiks nav tik būtisks un pagaidīsim nedaudz vairāk kā plānots. Taču labāk ir izdot spēli, ka tā ir tiešām gatava, nevis saņemt kārtējos Assassin's Creed Unity, Anthem vai Ghost Recon Breakpoint. Es nešaubos, ka Cyberpunk 2077 gadījumā pēc nulles dienas atjauninājuma, sekos daudzi citi labojumi kā tas bija Witcher 3 gadījumā. Tātad atliek vien gaidīt Cyberpunk 2077 saldā ēdienā šī gada beigās.

Attēla aprakstsAttēla apraksts
Attēla aprakstsAttēla apraksts

Laikam jau labi, ka atlika, jo būs vairāk laika citām spēlēm. Starp citu, kurš no autoriem gribēs apskatīt Cyberpunk 2077?

@genotsiid Es varēšu mierīgi spēlēt Assassin's Creed Valhalla un Marvel's Spider-Man: Miles novembra mēnesī. Es pat vēlētos apskatīt Cyberpunk 2077, tā būtu lieliska iespēja. Es uzņemtos apskata veidošanu!

@genotsiid ja uz PC es arī labprāt pretendētu uz apskati, ja nu @ Eking pēkšņi pārdomā :)))))

@Goodman2576 Ja dos uz PC, tad varēsi droši apskatīt Cyberpank. Es vairāk sliecos uz Xbox vai PS apskata versiju. :)

@Goodman2576 Ņemšu vērā. Tādas situācijas, kad ir pieejami tikai PC kodi, arī ir bijušas ;)