SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Anthem, Battlefield V un EA ziņas

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2019. g. 8. marts 18:56
Anthem, Battlefield V un EA ziņas

Anthem, Battlefield V un EA ziņas

Īsumā jaunākās ziņas par Anthem, EA un Battlefield V


Anthem labošana

BioWare tiešsaistes spēļu vadītājs Čads Robertsons oficiāli Tviterī paziņoja, ka izstrādāji ir veiksmīgi identificējuši „vairākus cēloņus”, kāpēc dažas PlayStation 4 konsoles varētu patvaļīgi slēgties ārā, spēlējot Anthem, un ka labojumi tiks izlaisti nākamajā nedēļā.

Ielādējas...https://twitter.com/crobertson_atx/status/1103394864492883969

Studijas šefs arī piemin: nav konstatēts, ka iekārta tiktu „pārvērsta par ķieģeli”, atspēkojot lietotāju satraukumu par tehnikas neatgriezenisku sabojāšanu. Tādējādi, pēc BioWare vārdiem, var bez satraukuma darbināt Anthem uz PlayStation 4 bez jaunākā ielāpa. Starp citu, nākamajā atjauninājumā tiks salabots „eksploits”, kas ļāva noklusētajam pirmā līmeņa ierocim būt spēles visjaudīgākajam šaujamajam.

EA PLAY 2019

Šogad EA nepiedalīsies E3 konferencē, bet tā vietā tiešsaistē demonstrēs savas jaunākās spēles. Trīs dienu pasākums notiks no 2019. gada 7. jūnija līdz pat 9. jūnijam. Pirmajā dienā būs tiešraides no tā saucamā EA PLAY kickoff pasākuma, savukārt sestdien un svētdien risināsies EA PLAY fanfest, kurā būs iespēja tuvāk iepazīties ar izdevēja prezentētām spēlēm.

„Mēs šogad izlaižam preses EA konferenci un aizvietojam to ar vairākām spēļu tiešraidēm, kas notiks pirmajās divās pasākuma dienās,” vēsta uzņēmuma relīze: „sniedzot jums vairāk par to, ko mums lūdzāt – vairāk geimpleja un ieskatu no izstrādātājiem par spēļu veidošanu.”

EA Play 2019 norisināsies Holivudas Palladium, kā tas notika iepriekšējos gados. Pasākumu varēs brīvi apmeklēt. Savukārt E3 2019 konference ir plānota no 11. jūnija līdz 13. jūnijam Losandželosas konferenču centrā.

EA demonstrēs ikgadējās sporta sēriju spēles, kā arī Star Wars Jedi: Fallen Order, Need for Speed un Plants vs Zombies jaunumus.

Battlefield V ziņas

Rush klasiskais režīms, zināms no daļas Bad Company, atgriežas Battlefield V savā tradicionālajā 32 spēlētāju formātā. Tas būs pieejams Twisted Steel, Narvik un Devastation kartēs no 7. līdz 20. martam.

Karavīri, cīnoties 16 pret 16, mēģina kontrolēt sektorus – bombardējot vai atbruņojot mērķus. Uzbrucējiem ir jānovieto sprāgstvielas divos dažādos sektoros. Aizstāvjiem ir jāsaglabā uguns līnija un jāatvaira pretinieki.

Protams, Battlefield V spēlētāji 2019. gada martā gaidīja solīto režīmu Royale, bet tā vietā šajā mēnesī uz noteiktu laiku saņem Rush. Kā teikt, solītais makā nekrīt. Laikam arī nav jēgas, jo ir EA ir veiksmīgi startējis Apex Legends ar 50 miljoniem unikāliem spēlētājiem, kas kaut reizi to ir ieslēguši.