SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Čupu Čupām Spēļu atjauninājums

MarcisbeeMarcisbeestrgrupāStrike.lvStrike.lv2022. g. 5. jūl. 10:58
Čupu Čupām Spēļu atjauninājums

Čupu Čupām Spēļu atjauninājums

Atjauninājumi lapā visādās jomās, galvenokārt vieglāk atrast jaunumus un ierakstus par konkrēto spēli.


Jau labu laiku pa mazākiem atjauninājumiem devos pretī lielajam zīlonim istabā. Tas ir tikai viens no uzlabojumiem, bet tas ir arī lielākais.

Spēļu sadaļa

Tā ir sadaļa, kurā var atrast kādu no datorspēlēm, kas pieejama uz lielā trio (konsoļu gadījumā, sākot no PS3 un XBOX 360). Sadaļā iekļauta īsa info par spēli, žanrs, attēli, video un līdzīgās spēles.

Screenshot 2022-07-05 at 10.52.42.png

Atverot kādas spēles lapu, iespējams arī ieraudzīt lietotāju ierakstus saistībā ar konkrēto spēli, ja ierakstā ir lietots spēles hashtag. Hashtag ir atrodams spēles lapā zem nosaukuma un relīzes datuma. Kā arī to iespējams uzreiz lietot veidojot ierakstu vai komentāru, sākot raksīt # un turpinājumā meklējot spēles nosaukumu (atstarpe nozīmē, ka hashtag ir beidzies, tāpēc meklējot spēles, atstarpes vietā lieto "-", lai meklētu nākamo vārdu spēles virsrakstā).

Pielietotie hashtag arī kalpo kā hipersaite uz spēles lapu, ja uz tā uzspiež.

Atsevišķi ir iespējams piesekot jebkurai spēlei. Ieraksti tajās parādīsies sākumlapas sadaļā "seko", kā arī pievienosies profilā, kā spēle, kura interesē. Attiecīgi rodas iespēja atrast domu biedrus, kā arī spēles biedrus.

Maksājumi

Screenshot 2022-07-05 at 10.55.44.png

Ir pievienota arī maksājumu sadaļa, kurā uzrādās pēdējās 30 transakcijas, kas notikušas ar Tavu dālderu maciņu. Tajā netiek uzrādītas transakcijas par ienākošajiem Dālderiem, kas iegūti lapas aktivitātes procesā. Ja interesē tāda informācija (kas parasti var būt garš palags), labprāt to ieviestu.

Izmainīta arī vieta uz kuru ved, ja uzspiež uz, augšējā labajā stūrī esošo, Dālderu maciņu. Tas turpmāk atvērs Maksājumu sadaļu, nevis Veikalu.

Citi uzlabojumi

  • Dālderi par nospēlētajām stundām no vakardienas tiek skaitīti pareizi (mazliet pieļāvu kļūdu algoritmā, atvainojiet par radītajiem zaudējumiem 🙈);
  • Strike komanda ( @marcis, @linards ) ierakstos tiks atsevišķi izcelta, lai ir skaidrs pie kā var vērsties ar moderācijas vai citiem jautājumiem par Striike;
  • Uzlabots ielādes ātrums saistībā ar spēļu sadaļu;
  • Spēļu sadaļā iespējams atvērt spēles pēc žanriem;
  • Sākumlapā iespējams apskatīt spēles, kuras drīzumā iznāks.

Tieši gribēju teikt, ka spēļu sadaļai nepieciešams kāds filtrs - nolasīji domas 😃

hugurrishugurris2022. g. 5. jūl. 11:18labots 2022. g. 5. jūl. 11:19

We need it; "Tajā netiek uzrādītas transakcijas par ienākošajiem Dālderiem, kas iegūti lapas aktivitātes procesā. Ja interesē tāda informācija (kas parasti var būt garš palags), labprāt to ieviestu."

Overall, labs uzlabojums! 🙂

@hugurris Tās vienīgi ir tādas mikro transakcijas - 1 Dālderis par kaut ko, tas var baigi pienēsāt pilnu to vēsturi. Ir kādi ierosinājumi? Grupēt vairākas transakcijas, nodalīt atsevišķi? Vai rādīt visu vienā?

@marcis Nodalīt ar sadaļām; transakcijas vēsturi:

  1. Dālderi par aktivitāti
  2. Saņemtie Dālderi
  3. etc.
EdgarsdesignEdgarsdesign2022. g. 5. jūl. 14:25labots 2022. g. 5. jūl. 14:36

@marcis Ieteiktu vienkārši Transakciju vēsture sadaļā, pielipināt divus kvadrātus, kurus var ieķeksēt 1. Noklusējums 2. Detalizēts

Ganjau izklausīsies pēc tīrās tuftas - tā kā ir izdevusies šī čupu čupām spēles fīča. Tad varbūt iespējams sasiet ar lietotāja konkrētās platformas saitēm - tādu kā datubāzīti veidot kur lietotājs var profilā atbilstošā sadaļā uzturēt sev piederošu spēļu sarakstu :) Tas tā tādas pārdomas, jo es izmantoju vienu abonētu servisiņu kur es uzturu savu kolekciju. Protams tā nav common vajadzība ikdienas apmeklētājam, bet entuziastiem iespējams tas būtu interesanti.

@trancamaans Izklausās labi! Es par ko tādu štukoju. Man pašam ļoti interesētu sev veidot sarakstu ar “gribu uzspēlēt” un tad atķeksēt, ka točna esmu vai nu izspēlējis vai vismaz pamēģinājis attiecīgo spēli.

Kad būs ios aplikācija :D

@thunder Ļoti grūti prognozēt, šobrīd pie tās nedarbojos. Iespējams gada beigās.