SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Sūti un Saņem Dālderus

MarcisbeeMarcisbeestrgrupāStrike.lvStrike.lv2022. g. 18. jūn. 20:43
Sūti un Saņem Dālderus

Sūti un Saņem Dālderus

Kārtējais Strike lapas atjauninājums, kas šoreiz skar virtuālās naudas maksājuma sistēmu.


Iepriekš rakstīju par jaunieviestu Strike virtuālo naudiņu - Dālderiem un iespēju tos tērēt virtuālo perku Strike veikalā. Tad šodien vēlos pastāstīt par vēl vienu iespēju saņemt un tērēt Dālderus.

No šodienas katram ir iespēja jebkuram lietotājam nosūtīt daļu no saviem Dālderiem. Tas var būt kā samaksa par uzvaru kādā konkursā vai sniegt apbalvojumu par atbildi uz ierakstiem vai piesekošanu... sky is the limit.

Es personīgi rīkošu mini konkursus, kuros būs iespēja nopelnīt atsevišķas kaudzītes ar šīm dimanta paskata monētām.

Lai nosūtītu kādam naudiņu, dodies uz saņēmēja profilu un blakus pogai "Sekot" 😉 vari arī nospiest Dāldera ikonas pogu. Tad atvērsies logs ar iespēju ievadīt cik Dālderus no sava maciņa sūtīt un papildus vari norādīt ziņu saņēmējam.

Saņēmējs par saņemto naudiņu redzēs notifikāciju ar norādīto ziņu, ja tāda ir un protams saņems sūtīto naudiņu.

Citi uzlabojumi

  • Komentāru sadaļa, sākumlapas labajā pusē, turpmāk neattēlos visus komentārus, bet tos grupēs pēc ieraksta;
  • Jauna cepure "Cepure ar bumbuli".

Roadmap

Nākamie soļi Strike attīstības plānā ir (daļa no plāna):

  • Izveidot kaudzīti vairāk cepures;
  • Ieviest iespēju veikalā nopirkt "ierakstu ādiņas";
  • Izveidot discord botu, kas apkopos informāciju par spēlētajām spēlēm un attiecīgi dos iespēju iegūt pieredzes punktus vai Dālderus (viela pārrunām komentāros 👼 ).

Par visu šo augstāk minēto vēlētos pārrunāt ar jums publiski. Varbūt ir kāds viedoklis, ideja, ieteikums vai jautājums?

EdgarsdesignEdgarsdesign2022. g. 18. jūn. 22:37labots 2022. g. 19. jūn. 21:59

Neko pielikt, neko atņemt- cilnei Jauns/Karsts/Sekoju un Svaigākie komentāri blokam 👍 @marcis

"Izveidot discord botu, kas apkopos informāciju par spēlētajām spēlēm un attiecīgi dos iespēju iegūt pieredzes punktus vai Dālderus "

Cik intriģējoši! Patiesībā es pat nezinu, kā to var īstenot, jo neko šādās lietas nesaprotu ahah, bet patiesībā ideja izskatās ļoti pievilcīgi. Gaidīšu jebkādas ziņas par šo, interesanti gan!

Dālderu apmaiņa ir arī fantastiska ideja, jo tas dod autoriem vairāk radošuma, un kā jau rakstīts, var rīkot konkursus utt. Esmu par to sajūsmā un jau cenšos izdomāt kaut ko iekš "fanart - spēlēs - konkurss" trijstūrī.

Starp citu, runājot par cepurēm, kādu dieniņu padomāju arī par 'original sticker pack', tomēr stikeri ir lieli, un kaut kā negribas piesārņot komentārus ar tādiem lieliem attēliem. Varbūt custom emoji? Nelielas sējiņas ar Strike logo vai kaut ko citu. Es neteikšu, ka tas ir svarīgi vai ka tas kaut ko ietekmē, nē, vnk funny feature 💜

@yeaeaeager Prieks, ka šie atjauninājumi raisa idejas un motivāciju uzdarboties 🤩 Par discord botu - šodien uztaisīju, tādu Proof of Concept. Ir iespēja jau testēt (un pats jau testēju) un savienot ar Strike profilu. Kad būs labāk notestēts, tad ziņošu vairāk info un vaicāšu pēc palīdzības un ieteikumiem par to 👼

Par stsickers piekrītu, tas, ka lielas, ir viens no iemesliem kāpēc domāju tās nevajadzētu. Tas par ar gifiem, bet gifus vēl varbūt varētu...

Ļoti laba ideja, pierakstīšu, ka vajag uztaisīt custom emojis 👍